Layhton
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 138
çok iyi olur başkan, şimdiden teşekkürlermalzemesi gayet iyi kopma yok. akşama ayrı konu açarım
çok iyi olur başkan, şimdiden teşekkürlermalzemesi gayet iyi kopma yok. akşama ayrı konu açarım
yani pan olması daha mı iyiARKADAŞLAR HAYIRLI OLSUN NORDİC 52833 DEN İYİ BİR CHİP İLE GELMİS YANİ DAREU A950 PRO ZENİTH RAMPAGEDEN İYİ SON NESİL KARSİLASTİRMAK İSTEYENLER KARSİLASTİRABİLİR KEY FEATURESTEN
4X DAHA YUKSEK BELLEK VE 2X DAHA YUKSEK RAM BELLEGİ VAR PAN180 İN.
@Palo DAYI 👑
@Bilal539
Evet hocam öyle görünüyor. Sorun yok.Sorunsuz yani mouse öyle mi hocam o yaygarayı çıkaran şahıs boşa karıştırdı ortalığı
Tamamdır hocam size zahmet beklemedeyimgayet iyi bir sorun yok cs2 de bf1 giriyorum şimdi 2-3 saat daha kullanayım inceleme yaparım
adamlara para iadesi yaptırdınız 300 400 lira ah ahARKADAŞLAR HAYIRLI OLSUN NORDİC 52833 DEN İYİ BİR CHİP İLE GELMİS YANİ DAREU A950 PRO ZENİTH RAMPAGEDEN İYİ SON NESİL KARSİLASTİRMAK İSTEYENLER KARSİLASTİRABİLİR KEY FEATURESTEN
@Palo DAYI 👑
@Bilal539
Boşuna boşuna o kadar 15 tane fareyi iade ettin.Sorunsuz yani mouse öyle mi hocam o yaygarayı çıkaran şahıs boşa karıştırdı ortalığı
evet 11. sınıf meslek liselerinde varO bölümü ilk defa duydum. Böyle şeylerde önceden çırak olurdu artık bölümü mü varmış ?
apex miARKADAŞLAR HAYIRLI OLSUN NORDİC 52833 DEN İYİ BİR CHİP İLE GELMİS YANİ DAREU A950 PRO ZENİTH RAMPAGEDEN İYİ SON NESİL KARSİLASTİRMAK İSTEYENLER KARSİLASTİRABİLİR KEY FEATURESTEN
@Palo DAYI 👑
@Bilal539
Özellikleri gözünle okuyabilirsin ram olarak 2 kat fazla bellek flash bellekte ise 4 kat daha fazla belleği var pan in ayrıca nordic olan da piyasanın üst segment mcusuyani pan olması daha mı iyi
Ben açtım yeter artık bu kadar açtığınız dedi ve kapandıApexin içini açan oldu mu onda hangi mcu var
Pan dedikleri hangisiyse herhalde pro versiyonuapex mi
O zaman bayram edebiliriz yani özellikle 614tlye alan ben .dÖzellikleri gözünle okuyabilirsin ram olarak 2 kat fazla bellek flash bellekte ise 4 kat daha fazla belleği var pan in ayrıca nordic olan da piyasanın üst segment mcusu