Hasan Akçay
80+
- Reaksiyon skoru
- 114
beyler TemuCS995 kodunu yazın bana 2 kez aynı kodu tanımlamışlar denemekten zarar gelmez
yok be vardınasıl yerdemi buldun
anladım apex sağlammış birinin eline geçmişyok be vardı
Hocam hangi destek geldi size ismini verseniz? Çoğu böyle yapmıyor çünkü konuşma geçmişinde görünüyordur ismi.Apex'in Temu satış sayfasında ilk olarak Nordic MCU ile pazarlandığını, sonrasında Rouyan olarak güncellediğini ve ulaşan ürünleri PAN marka chiplere sahip olduğunu daha önceki arkadaşların attığı görselle müşteri hizmetlerine belirttim ve uzun uzadıya bir sohbetten sonra tüm parayı iade aldım, mouse yolda görünüyor şimdilik. Mouse gelirse hediyemiz olur dediler.
Evetmouse pc ile bağlantısını dongle ile mi sağlanıyor
Rokaia MohamedHocam hangi destek geldi size ismini verseniz? Çoğu böyle yapmıyor çünkü konuşma geçmişinde görünüyordur ismi.
He biliyom onu çok kral adam tekte kupon vermişti bayadır gelmiyo benim desteğe o düşene kadar gir çık yapayım o zamanRokaia Mohamed
hocam renklere nasıl bu kadar takılıyorsunuz yaSırf renkten dolayı apexe biraz soğugum beyaz stok gelmesi beklenir mi yoksa pro mu almalıyım
hocam ben de anlamadım mıllet kuponla falan alıyor bıze 1 mouse 1 k ya gelıyor nasıl kupon yapıyorlar anlamadım bi arkadaş bizi aydınlatsaSadece mouse alsam oluyor mu başka şeyler eklemem gerekiyor mu
Turuncu mavi rezil renklerhocam renklere nasıl bu kadar takılıyorsunuz ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam ben de anlamadım mıllet kuponla falan alıyor bıze 1 mouse 1 k ya gelıyor nasıl kupon yapıyorlar anlamadım bi arkadaş bizi aydınlatsa
videosu var mı hocam?belli youtuberın biri açıp bakmış pan1080 onun da