❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

2bdd3bae-1099-4854-95e6-fabfcb9b629d.jpg

Alttaki uyarıyı tam iade almadan evvel görmemiştim. Sizce chip farklılığı sebebiyle aldığım iade etik midir? Ürünün Temu satış sayfasında ürün bazlı farklılıklar olacağı bu şekilde belirtilmiş, ürün linki de burada: https://www.temu.com/goods.html?_bg..._1730560740649_v352rid2nw&refer_page_sn=10045

Apex'in Temu satış sayfasında ilk olarak Nordic MCU ile pazarlandığını, sonrasında Rouyan olarak güncellediğini ve ulaşan ürünleri PAN marka chiplere sahip olduğunu daha önceki arkadaşların attığı görselle müşteri hizmetlerine belirttim ve uzun uzadıya bir sohbetten sonra tüm parayı iade aldım, mouse yolda görünüyor şimdilik. Mouse gelirse hediyemiz olur dediler.
Hocam hangi destek geldi size ismini verseniz? Çoğu böyle yapmıyor çünkü konuşma geçmişinde görünüyordur ismi.

Sırf renkten dolayı apexe biraz soğugum beyaz stok gelmesi beklenir mi yoksa pro mu almalıyım

Sırf renkten dolayı apexe biraz soğugum beyaz stok gelmesi beklenir mi yoksa pro mu almalıyım
hocam renklere nasıl bu kadar takılıyorsunuz ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece mouse alsam oluyor mu başka şeyler eklemem gerekiyor mu
hocam ben de anlamadım mıllet kuponla falan alıyor bıze 1 mouse 1 k ya gelıyor nasıl kupon yapıyorlar anlamadım bi arkadaş bizi aydınlatsa

hocam renklere nasıl bu kadar takılıyorsunuz ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ben de anlamadım mıllet kuponla falan alıyor bıze 1 mouse 1 k ya gelıyor nasıl kupon yapıyorlar anlamadım bi arkadaş bizi aydınlatsa
Turuncu mavi rezil renkler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,392
Üyeler
186,477
Son üye
DUZZZ
Geri