Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

atakanhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
atakan
hocam renklere nasıl bu kadar takılıyorsunuz ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ben de anlamadım mıllet kuponla falan alıyor bıze 1 mouse 1 k ya gelıyor nasıl kupon yapıyorlar anlamadım bi arkadaş bizi aydınlatsa
ben de beyaz için iki gündür bekliyorum yoksa 740₺’ye geliyor mavi apex

Oguz...

80+ Bronze
Ya kısmi kredi vermiyorlar bizim türkler daha önce 50 tlyi geri aldığımdan.başka satıcıda ucuzdu diye.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
umut
740 tl ye nasıl gelıyo hocam tek basına nasıl alıyorsun kı
şöyle yapabilirsin 2 tane ürün alıyorsun sepet tutarını aşmak için sonrasında aldığın ürünü destek üzerinden iptal ediyorsun ister kredi olarak al ister kartına iade ama karta iade edilmesi biraz zaman alıyor tekrar alışveriş yapacaksan kredi olarak almak daha mantıklı oluyor.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Aras Şimşek
şöyle yapabilirsin 2 tane ürün alıyorsun sepet tutarını aşmak için sonrasında aldığın ürünü destek üzerinden iptal ediyorsun ister kredi olarak al ister kartına iade ama karta iade edilmesi biraz zaman alıyor tekrar alışveriş yapacaksan kredi olarak almak daha mantıklı oluyor.
ama iptal ettirmediğim ürün bana ulasıyor mu

Hashus000

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Cihan Bozkır
Aynı sipariş içinde kaç adet alabiliriz? Bir de yeni kullanıcı indirimi var mı şu anda?

Amd34

80+ Silver
Boşuna boşuna o kadar 15 tane fareyi iade ettin.
Yok be bir şey olmaz satılması zor olacak onun yerine 2 klavye aldım daha pahalı daha rahat satılır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok be bir şey olmaz satılması zor olacak onun yerine 2 klavye aldım daha pahalı daha rahat satılır
2 tane kaldı onu iptal edecektim onlar kargoda diye olmadı şuan bile düşünüyorum o 1 adet nasıl satılacak 1500’e 😂 klavyeler kafadan 2k rahat gider

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,763
Üyeler
161,747
Son üye
Skrks
Top Bottom