nasıl ya ? kusura bakmayın o zaman.yok hocam benimki epomaker gk68xs hatirlarsaniz.
nasıl ya ? kusura bakmayın o zaman.yok hocam benimki epomaker gk68xs hatirlarsaniz.
siyah renk alamadım ben. Stok gelmez diye 1 tane turuncu alabildim sadece.Neyine üzüldünüz ki bu kadar, günlerdir bi ton satıldı, alacak olan da aldı
oyle nordic yaziyodu bu royuan diyenler mcu ne bilmiyor + icinde gelen pan1080 nordicle kafa kafaya zaten.aynen katılıyorum. Hadi kupon için uğraşırsın da işte fotoğrafta nordic yazıyor bana gelen rouyan veya pan marka chip diye de iade etmezsin. Kupon işi neyse kampanyadır katılırsın ama sağlam ürünü bozuk gibi gösterip sonrasında parayı alıp ürünü kullanmak çok ayrı seviye diye düşünüyorum. Aynı şey gibi olmuş tiktokta bir adam yemek siparişi söyleyip paramı geri istiyorum diye desteğe yazıp para iadesi alıyordu. Onun gibi olmuş çok fena linç yemişti.
estagfurullah hocam.nasıl ya ? kusura bakmayın o zaman.
Aga Türk milleti ne diyim. Karışınca ahlak bekçisi biz oluyoruz.iade ettiği para satıcıdan çıkıyor
hocam sizinde derdiniz dert mi allah askina.siyah renk alamadım ben. Stok gelmez diye 1 tane turuncu alabildim sadece.
siparişin de mi iptal edilmiş hocam, doğru mu anladım?Beyler siparişim gözükmüyor kalktığı içinmi?
iyi bari olay iyice büyümeden satıştan kaldırmaları marka için mantıklı bir hareket olmuş diye düşünüyorum. Bir kaç gün daha geçse nasıl taktikler çıkacak kim bilir al satçılar neler yapardı bedavaya getirmek için.oyle nordic yaziyodu bu royuan diyenler mcu ne bilmiyor + icinde gelen pan1080 nordicle kafa kafaya zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
estagfurullah hocam.
Zaten bedavaya satiyorlardi yazik olduiade ettiği para satıcıdan çıkıyor
Hocam şuan destek ile görüşüyorum siparişim yok gibi gözüküyor bir hata sanirsamsiparişin de mi iptal edilmiş hocam, doğru mu anladım?
euro bozdurcaktım hocam pazartesiyi bekliyordumNeyine üzüldünüz ki bu kadar, günlerdir bi ton satıldı, alacak olan da aldı