Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Aurelia

80+ Bronze
Neyine üzüldünüz ki bu kadar, günlerdir bi ton satıldı, alacak olan da aldı :D
siyah renk alamadım ben. Stok gelmez diye 1 tane turuncu alabildim sadece.

yerudaska

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
psikopat
aynen katılıyorum. Hadi kupon için uğraşırsın da işte fotoğrafta nordic yazıyor bana gelen rouyan veya pan marka chip diye de iade etmezsin. Kupon işi neyse kampanyadır katılırsın ama sağlam ürünü bozuk gibi gösterip sonrasında parayı alıp ürünü kullanmak çok ayrı seviye diye düşünüyorum. Aynı şey gibi olmuş tiktokta bir adam yemek siparişi söyleyip paramı geri istiyorum diye desteğe yazıp para iadesi alıyordu. Onun gibi olmuş çok fena linç yemişti.
oyle nordic yaziyodu bu royuan diyenler mcu ne bilmiyor + icinde gelen pan1080 nordicle kafa kafaya zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl ya ? kusura bakmayın o zaman.
estagfurullah hocam.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
301
İsim
umut
oyle nordic yaziyodu bu royuan diyenler mcu ne bilmiyor + icinde gelen pan1080 nordicle kafa kafaya zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

estagfurullah hocam.
iyi bari olay iyice büyümeden satıştan kaldırmaları marka için mantıklı bir hareket olmuş diye düşünüyorum. Bir kaç gün daha geçse nasıl taktikler çıkacak kim bilir al satçılar neler yapardı bedavaya getirmek için.

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
turuncuda gözüm kalmıştı alamadık yazık oldu.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,220
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Millet alsın diye bi tane siyah iptal etmiştim giderayak, umarım ihtiyacı olan birine gitmiştir :D

Palo DAYI 👑

80+ Gold
valla dün aldım beyler hemde aksam saatılerınde galiba son alanlar kafiliesindenim iptal edilmemilş gönderime hazırlaıyor diyor bende

Top Bottom