Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Göktuğ DADAŞ
vallaha arkadaşlar bir haltlar yediniz heralde adam çatır çatır satıyordu ya fiyat çok ucuz diye kaldırdı ya da harbiden kötü niyetle kullanan çok oldu

Palo DAYI 👑

80+ Gold
al satcılar bi yerlerine kına yakar artık :kekw: :kekw: :kekw:

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,213
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
umut
Ajazzın sahibi baktı biraz daha zorlarlarsa g*tten olacağız kaldırın trden dedi 😂
valla katılıyorum hocam hem 1/5 fiyata üstüne daha da kupon indirim beleşe getirme işleriyle uğraşsınlar ben olsam ben de kaldırırdım valla.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Yağız Berk Özel
aynen katılıyorum. Hadi kupon için uğraşırsın da işte fotoğrafta nordic yazıyor bana gelen rouyan veya pan marka chip diye de iade etmezsin. Kupon işi neyse kampanyadır katılırsın ama sağlam ürünü bozuk gibi gösterip sonrasında parayı alıp ürünü kullanmak çok ayrı seviye diye düşünüyorum. Aynı şey gibi olmuş tiktokta bir adam yemek siparişi söyleyip paramı geri istiyorum diye desteğe yazıp para iadesi alıyordu. Onun gibi olmuş çok fena linç yemişti.
Kim yapıyor onu.

Zechion

80+ Silver
bunun siyahını almaya param yetse alıp geçeceğim de gerçekten artık borca bile girdim. Beyazı daha iyi ama sergilemek için siyahını da almak isterdim.
Ben beyazını almak istiyordum da stoğu yok. Siyahını almak zaruriyetindeyim. Bu mouse'da da beyazı bekleyeyim dedim ürün üretimden kalktı. Elimde sıfırla ayrılmak istemiyorum.

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Can
3 gün önce mavisini aldım verilmedi kargoya hala desteğe sordum sorun yok gönderime hazırlanıyor dedi. Bugün de siyah aldım o da işleniyor yazıyor. Yeni siparişlere kapattılar herhalde.

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
murat
70 dolarlık ürünü 20 dolara satıyorlardı çok bile kaldı stokta

Top Bottom