Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
883
İsim
Mehmetcan İvrendi
Alakası yok. Üretimden kaldırıldı yazısı çok defa oldu daha sonrasında stok geldi.
Yok Hocam diğerlerinde stok yok falan yazardı genelde mesela Aula Stok bitince bakın bana ürün stoklarda yok diyordu ama Apex üstünde durduruldu yazıyordu yani gelebilir ama muhtemelen zamlı olacak.

-gerçi apex'de 1-2 defa kalkıp geri gelmişti ama bugün nedense direk kendi hesaplarında sattıkları tüm mouse'ları kaldırdılar ve sattığı bazı ürünleri değiştirmişler mesela bazı klavyeleri kaldırmışlar ve yerine Başka Klavyeler koymuşlar

-önceden AJazz AK 820 satıyolardı onlarıda kaldırmışlar

-bi firmanın bular ile iletişime geçip toplu almış olasılığını düşünüyorum

Zechion

80+ Silver
beyaza kayaydiniz bari hocam. (bence)
Ben beyazını almak istiyordum da stoğu yok. Siyahını almak zaruriyetindeyim. Bu mouse'da da beyazı bekleyeyim dedim ürün üretimden kalktı. Elimde sıfırla ayrılmak istemiyorum.

Mousakfa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Mustafa
La harbi üretimden kaldırıldı yazıyor yarıldım ... XDXD

aras114

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Aras Danyildiz
3 gün önce mavisini aldım verilmedi kargoya hala desteğe sordum sorun yok gönderime hazırlanıyor dedi. Bugün de siyah aldım o da işleniyor yazıyor. Yeni siparişlere kapattılar herhalde.
Ben cuma aksam turuncu aldim dun verildi kargoya

umarım tekrar gelir diyelim ne diyelim gelmez gibi gerçi

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
883
İsim
Mehmetcan İvrendi
Ya Ne güzel Alacaktım Hayattaki Şansıma bak ya 1070TL sınırı olmasa ne güzel almıştım😭

Palo DAYI 👑

80+ Gold
3 gün önce mavisini aldım verilmedi kargoya hala desteğe sordum sorun yok gönderime hazırlanıyor dedi. Bugün de siyah aldım o da işleniyor yazıyor. Yeni siparişlere kapattılar herhalde.
bende dun aldım mavı sorun yok suan

Top Bottom