Kanka 2. defa aynı tavırla yaklaşıyorsun, bu ne kaliteden uzak seviyesiz bir soru .D Adam belki bu kadar bedavacılığ, bu kadar dilenciliği görünce sinirleri bozuldu Forum sonuçta herkes istediğini söyler devamcebinizden para mi cikiyor hocam
gecen bı daha kalkmıstı ve geldı yıne gelebılırBir daha gelmez tamamen kaldırıldı. AJAZZ AJ179 APEX'ler gelebilir Temu'ya.
hocam banada yazar misiniz rica etsem.hocam işte bizde bundan dolayı forumda sinirlenip mesajları silmesinde rica da bulunmuştuk belki o yüzden görememişsinizdir gerçekten hakkı olan kişiler bu durumdan yararlanamıyor çok üzücü. Dmden konuşalım isterseniz forumdaki son ürünlerini de ücretsiz şekilde getirmeye çalışanlar olmasın.
eğer 179apex gelirse o 159apexden daha iyi o çekilebilir ama geleceği kesin mi?Bir daha gelmez tamamen kaldırıldı. AJAZZ AJ179 APEX gelebilir Temu'ya.
onceki yaklasan ben degildim hocam. ama insanlar konusup tartisiyor mide bulandiracak bir sey yok bence.Kanka 2. defa aynı tavırla yaklaşıyorsun, bu ne kaliteden uzak seviyesiz bir soru .D Adam belki bu kadar bedavacılığ, bu kadar dilenciliği görünce sinirleri bozuldu Forum sonuçta herkes istediğini söyler devam
@Palo DAYI 👑 Şu firstblood b16 klavye tam senlik
Ulan bize en kötü renkli Ak820 Max'ı verirken onlara mis gibisini satıyorlar şaka mı bu
ne yanı gelcekmı dhsbjkfghsdgkfhk pıskolojım bozuldu yemınleAldanmayın beyler bunlar hep pazarlama stratejısı
Ak820Max alacaktım ben baya bekledim kaç gündür onu da eklemediler hiç.