Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
umut
Kim yapıyor onu.
hocam forumda gördüm birkaç kişi yapıyordu. Bundan çıkarım yaparak al satçıların bunu yapacağını düşündüm. Sırf rengi olmadı diye bir adam chipsetten ilerleyip ürünün parasını aldı siparişi de devam etti. Bundan önceki sayfalarda aynısını pro üzerinde yapan bir çok kişi vardı. Okuyup gören yapan vardır illa.

Gurkanpiro

80+ Platinum
gecende boyle kalkmıstı ve geldi umarım gelır yıne bu sefer almazsam anında seref yoksunuyum

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
umut
Nasıl yapan çok benim ürün bozuk geldi ben tam iade alamıyorum taktiği versinler ben yapayım bari de hakkı olana gitsin para.
hocam işte bizde bundan dolayı forumda sinirlenip mesajları silmesinde rica da bulunmuştuk belki o yüzden görememişsinizdir gerçekten hakkı olan kişiler bu durumdan yararlanamıyor çok üzücü. Dmden konuşalım isterseniz forumdaki son ürünlerini de ücretsiz şekilde getirmeye çalışanlar olmasın.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,135
İsim
Yağız Berk Özel
hocam forumda gördüm birkaç kişi yapıyordu. Bundan çıkarım yaparak al satçıların bunu yapacağını düşündüm. Sırf rengi olmadı diye bir adam chipsetten ilerleyip ürünün parasını aldı siparişi de devam etti. Bundan önceki sayfalarda aynısını pro üzerinde yapan bir çok kişi vardı. Okuyup gören yapan vardır illa.
Onlara enayi destek denk geliyor bu arada ben denedim hiçbiri bir işe yaramıyor sadece iade edin diyor destek talebi olmasa 300 TL kredi de vermeyeceklerdi bozuk ürünü direkt iade edecektim boş yere.

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,135
İsim
Yağız Berk Özel
hocam işte bizde bundan dolayı forumda sinirlenip mesajları silmesinde rica da bulunmuştuk belki o yüzden görememişsinizdir gerçekten hakkı olan kişiler bu durumdan yararlanamıyor çok üzücü. Dmden konuşalım isterseniz forumdaki son ürünlerini de ücretsiz şekilde getirmeye çalışanlar olmasın.
Ücretsiz alma taktiğini biliyorsanız yazabilirsiniz denerim sonuçta dock bozuk fareyi çöpe atsam yeridir tam iade verselerdi çöpe veya abimin ayda yılda bir kullandığı pc için kullanması için verirdim.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
geçen forumda birisi aynı ikiliden kullandığını klavye mi mouse mu alsam diye seçim yapmasında bir öneride bulunmuştum siz olabilir misiniz ?
Yok ben birkaç gün önceye kadar z11 değil de asus tuf3 kullaniyordum onu paketledim simdi z11e gectim ancak e75 alip ikisini de satacağım
Bir de bende katar pro var onun da scrollu gıcırtı yapıyor diye hemen bu mousetan iki tane aldım site siparisi kabul etmedi sabah. 8 saattir onla ugrasiyorum benim param geri yatinca siteyle cok uzun bir hasbihal yapip 2 adet mousemu isteyecegim ama once paramin yatmasini bekliyorum. Su an paranin bile nerede oldugu belli degil

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yiğit Yenigün
1730642266294.png

Ermenistanda 34 ürün var gene apex yok
1730642308818.png

Bunlar var

yerudaska

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
psikopat
cok fazla var hocam onceden almis olmasina ragmen stok geldiginde al sat yapmak icin 3 4 tane cekip baskalarinin hakkini alan cok var ayip gercekten ac gozluluge gerek yok yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,636
Üyeler
163,531
Son üye
Olimpiadiss
Top Bottom