yerudaska
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 129
yapan cok hocam.Kim yapıyor onu.
yapan cok hocam.Kim yapıyor onu.
Yok Hocam diğerlerinde stok yok falan yazardı genelde mesela Aula Stok bitince bakın bana ürün stoklarda yok diyordu ama Apex üstünde durduruldu yazıyordu yani gelebilir ama muhtemelen zamlı olacak.Alakası yok. Üretimden kaldırıldı yazısı çok defa oldu daha sonrasında stok geldi.
geçen forumda birisi aynı ikiliden kullandığını klavye mi mouse mu alsam diye seçim yapmasında bir öneride bulunmuştum siz olabilir misiniz ?Aynı ikiliyi kullanıyorum da sen nereden biliyorsun hahshsh
Ben beyazını almak istiyordum da stoğu yok. Siyahını almak zaruriyetindeyim. Bu mouse'da da beyazı bekleyeyim dedim ürün üretimden kalktı. Elimde sıfırla ayrılmak istemiyorum.beyaza kayaydiniz bari hocam. (bence)
Nasıl yapan çok benim ürün bozuk geldi ben tam iade alamıyorum taktiği versinler ben yapayım bari de hakkı olana gitsin para.yapan cok hocam.
Ben cuma aksam turuncu aldim dun verildi kargoya3 gün önce mavisini aldım verilmedi kargoya hala desteğe sordum sorun yok gönderime hazırlanıyor dedi. Bugün de siyah aldım o da işleniyor yazıyor. Yeni siparişlere kapattılar herhalde.
cebinizden para mi cikiyor hocamKapatın konuyu Allah rızası icin kusucam
aldıgı paraya satacak varmı ozamanBeyler konudan uzak kaldımda üretimden kaldırıldı ne ...?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Zaten 850ye aldık XD
bende dun aldım mavı sorun yok suan3 gün önce mavisini aldım verilmedi kargoya hala desteğe sordum sorun yok gönderime hazırlanıyor dedi. Bugün de siyah aldım o da işleniyor yazıyor. Yeni siparişlere kapattılar herhalde.