❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

vallaha arkadaşlar bir haltlar yediniz heralde adam çatır çatır satıyordu ya fiyat çok ucuz diye kaldırdı ya da harbiden kötü niyetle kullanan çok oldu

al satcılar bi yerlerine kına yakar artık :kekw: :kekw: :kekw:

aynen katılıyorum. Hadi kupon için uğraşırsın da işte fotoğrafta nordic yazıyor bana gelen rouyan veya pan marka chip diye de iade etmezsin. Kupon işi neyse kampanyadır katılırsın ama sağlam ürünü bozuk gibi gösterip sonrasında parayı alıp ürünü kullanmak çok ayrı seviye diye düşünüyorum. Aynı şey gibi olmuş tiktokta bir adam yemek siparişi söyleyip paramı geri istiyorum diye desteğe yazıp para iadesi alıyordu. Onun gibi olmuş çok fena linç yemişti.
Kim yapıyor onu.

bunun siyahını almaya param yetse alıp geçeceğim de gerçekten artık borca bile girdim. Beyazı daha iyi ama sergilemek için siyahını da almak isterdim.
Ben beyazını almak istiyordum da stoğu yok. Siyahını almak zaruriyetindeyim. Bu mouse'da da beyazı bekleyeyim dedim ürün üretimden kalktı. Elimde sıfırla ayrılmak istemiyorum.

3 gün önce mavisini aldım verilmedi kargoya hala desteğe sordum sorun yok gönderime hazırlanıyor dedi. Bugün de siyah aldım o da işleniyor yazıyor. Yeni siparişlere kapattılar herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,490
Üyeler
186,897
Son üye
solema
Geri