GPiro
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,891
trde degıl komple yok bı yunanıstanda turuncu var almanyada felan yokAjazzın sahibi baktı biraz daha zorlarlarsa g*tten olacağız kaldırın trden dedi![]()
trde degıl komple yok bı yunanıstanda turuncu var almanyada felan yokAjazzın sahibi baktı biraz daha zorlarlarsa g*tten olacağız kaldırın trden dedi![]()
beyaza kayaydiniz bari hocam. (bence)
Alacak alsın sonra buna da üzülürsünüz arkadaşlar benden demesi.
valla katılıyorum hocam hem 1/5 fiyata üstüne daha da kupon indirim beleşe getirme işleriyle uğraşsınlar ben olsam ben de kaldırırdım valla.Ajazzın sahibi baktı biraz daha zorlarlarsa g*tten olacağız kaldırın trden dedi![]()
Kim yapıyor onu.aynen katılıyorum. Hadi kupon için uğraşırsın da işte fotoğrafta nordic yazıyor bana gelen rouyan veya pan marka chip diye de iade etmezsin. Kupon işi neyse kampanyadır katılırsın ama sağlam ürünü bozuk gibi gösterip sonrasında parayı alıp ürünü kullanmak çok ayrı seviye diye düşünüyorum. Aynı şey gibi olmuş tiktokta bir adam yemek siparişi söyleyip paramı geri istiyorum diye desteğe yazıp para iadesi alıyordu. Onun gibi olmuş çok fena linç yemişti.
Alıntıyı görüntüle
Yunanistanda böyle
Ben beyazını almak istiyordum da stoğu yok. Siyahını almak zaruriyetindeyim. Bu mouse'da da beyazı bekleyeyim dedim ürün üretimden kalktı. Elimde sıfırla ayrılmak istemiyorum.bunun siyahını almaya param yetse alıp geçeceğim de gerçekten artık borca bile girdim. Beyazı daha iyi ama sergilemek için siyahını da almak isterdim.
Zaten 850ye aldık XD750 800 cıvarına satacak varsa ilginebilirim