Erden t izmir konak mi PUAHAHWHQUSHQUSHSHSO erdeni şikayet edicem telefondayım2 tane ilan ikisi de elinde yok sahte fotoğraflar
Erden t izmir konak mi PUAHAHWHQUSHQUSHSHSO erdeni şikayet edicem telefondayım2 tane ilan ikisi de elinde yok sahte fotoğraflar
OluyorElde olmayan cihazı satışa koymak dolandırıcılık olmuyor mu?
eevetErden t izmir konak mi PUAHAHWHQUSHQUSHSHS
Oluyor canlı desteğe bağlanmaya çalışıyorum şuanElde olmayan cihazı satışa koymak dolandırıcılık olmuyor mu?
Özele bakar mısınız? Çok haklısınız bu arada ilk bi kendilerine baksınlarŞanslısınız hocam. Peki limitin kişiye özel olarak değişmesi etik mi?
yayından kaldırmış sanırım bulamadım :dErden burda ve yorumları okuyor şuannumaran ile e postanı engeleticem
![]()
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...apex-8k-kablosuz-oyun-faresi-1208590022/detay yok duruyor ama yakındır engellenmemek için kaldırıryayından kaldırmış sanırım bulamadım :d
Hocam ben 2 tane klavye aldım ikisinde de aynı şekil sadece klavye ekliydi limit fln koymadı bana 670tl ye tamamlayın vb diyerekten tıkladım sipariş onaylandı.Şanslısınız hocam. Peki limitin kişiye özel olarak değişmesi etik mi?
hocam bağlanmadımı hala temsilciyehala gülüyorum dasdasadsads
Alıntıyı görüntüle
O limit herkeste değişiyor, algoritma nasıl işliyor fikrim yok.Hocam ben 2 tane klavye aldım ikisinde de aynı şekil sadece klavye ekliydi limit fln koymadı bana 670tl ye tamamlayın vb diyerekten