Benimde böyle daha sipariş alındı diyorben dün sipariş vermiştim durum böyle şuan gelmeyecek mi bana bu pek anlamadım biri aydınlatabilir miAlıntıyı görüntüle
Benimde böyle daha sipariş alındı diyorben dün sipariş vermiştim durum böyle şuan gelmeyecek mi bana bu pek anlamadım biri aydınlatabilir miAlıntıyı görüntüle
Benimde böyle daha sipariş alındı diyor
Alamazsın kardeşim etme iade falaniade yaparsak vergisini alamıyoruz degil mi
gelir gelirben dün sipariş vermiştim durum böyle şuan gelmeyecek mi bana bu pek anlamadım biri aydınlatabilir miAlıntıyı görüntüle
apex mi kaldı kankam159proyu almıştım geçen hafta şuan uçağa binmeyi bekliyormuş. gelince iade edip apexi mi alsam çok kafamı karıştırdı bu forum. ne diyorsunuz?
Hayır ne alaka? 700 liraya böyle mouse bulursan sende konu ac orda da konuşalım 600 sayfaŞu mouseu iyiki almamışım belalı bir mouse sanırsam
Alınmaz falan mı dedim ben, ne bu agresiflikHayır ne alaka? 700 liraya böyle mouse bulursan sende konu ac orda da konuşalım 600 sayfa
MCU tanıtılandan farklı çıktı ve para iadesi aldım. Temu da eğer ürün size ulaşırsa hediyemiz olur dedi. Hırsız mı oldum ben şimdi?Ürün gelmeden iadeye zorlayıp parayı alıp ürünü bedavaya getiren arkadaşlar, düpedüz hırsızsınız haberiniz olsun. Samimi olsaydınız ürün gelince almazdınız, paranız iade olurdu.
Hocam bunun limit algoritması harbiden çok ilginç bende limit yok sanırımŞanslısınız hocam. Peki limitin kişiye özel olarak değişmesi etik mi?
O sırada benim klavyenin kutusunu ekstra hiçbir koruyucuya poşete bile koymadan etiket yapıştırıp yollayan Ajazz. Kutu aşırı hasarlı geldi.Ürün gelmeden iadeye zorlayıp parayı alıp ürünü bedavaya getiren arkadaşlar, düpedüz hırsızsınız haberiniz olsun. Samimi olsaydınız ürün gelince almazdınız, paranız iade olurdu.
Size de h.o bir ben alamadım herhalMCU tanıtılandan farklı çıktı ve para iadesi aldım. Temu da eğer ürün size ulaşırsa hediyemiz olur dedi. Hırsız mı oldum ben şimdi?