Spectre_zz
80+ Bronze
Ben de 29unda aldim ucak dun 7de kalkmis
yani?ben 785 e aldım
O kadar iğrenç bir mevzu ki mesajları kaçırmana rağmen mevzuyu anlıyorsun :/Sen söylemeden hemen hallettim onu çoklu satın alanlar uyanıklık yapar ondan diyorum.
İndirim istemek hakları ama 5 tane alıp ay bunları beğenmedim hepsi beleş olsun demesinler bari.O kadar iğrenç bir mevzu ki mesajları kaçırmana rağmen mevzuyu anlıyorsun :/
Biraz bekle destekle iletişime geçersin. 420 + devamını veya 750 iade ederler.hocam benim 29 unda sipariş ettiğim apex iade olmuş. Mailime kargonuz kayıp olabilir diye mail geldi. Destek botuna sorduğumda uçağ bindi diyor. Sizce gelir mi? İade olarakta 420tl iade etmişler 750tl ödemiştim
Akşam denerim desteğe yazmayı. Ürün gelir mi peki?İndirim istemek hakları ama 5 tane alıp ay bunları beğenmedim hepsi beleş olsun demesinler bari.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz bekle destekle iletişime geçersin. 420 + devamını veya 750 iade ederler.
Fare üretimden de kalkmış gelmezse kötü olacak yaİndirim istemek hakları ama 5 tane alıp ay bunları beğenmedim hepsi beleş olsun demesinler bari.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz bekle destekle iletişime geçersin. 420 + devamını veya 750 iade ederler.
Büyük ihtimal taşıma sırasında kaybolmuş veya hasar almış o yüzden gelmesi zor. Paranı her türlü alırsın ama.Akşam denerim desteğe yazmayı. Ürün gelir mi peki?
Hocam böyle gözüküyo destekteBüyük ihtimal taşıma sırasında kaybolmuş veya hasar almış o yüzden gelmesi zor. Paranı her türlü alırsın ama.
Tamam peki kaybolduğunda dair bilgi nereden geldiHocam böyle gözüküyo destekte