sağolun hocam şimdi dediğiniz gibi razer programı ile denedim pro 8k veriyor gayet iyi bakalım apex nasıl olacakhayır bu siteyle alakalı razer i indir dene 8k gösterecektir
Benimki de kaldı öyle ya. İnşallah sadece gecikmedir. Varsın 1 hafta geç versinler de versinler tek.bi benimki tedarik edilemedi
-Apex ve Pro'yu forumda biri inceleyip karşılaştırdığı bir konu vardı ve Apex'in daha iyi olduğunu söylüyordu kısacaapex i gelip inceleyen var mı benim pro geldi bir sıkıntısı yok takılma vesayre eğer apex de 8k da sıkıntı çıkartmıyorsa pro yu iade edeceğim apexler henüz teslim edilmedi hem ikisi de beyaz çünkü ve apex beyaz+mavi olmak üzere 2 adet sipariş verdim
pro yu apexden önce almıştım ve 2 adet apex aldığım için ve 1 tanesi de beyaz olduğu için proya ihtiyacım kalmamış oluyor apexleri 700-800 civarına aldım proyu ise 1230 daha düşük modele fazla para verdim yani anlıycağın 2 mouse yeter 3.sü fuzuli-Apex ve Pro'yu forumda biri inceleyip karşılaştırdığı bir konu vardı ve Apex'in daha iyi olduğunu söylüyordu kısaca
-Beyaz Apex??? Ben hiç apex beyaz geldiğini görmedim ne zaman aldın???
-Madem çalışıyorsa Pro'yu neden iade edeceksin??
Ah ve hocam keşke görseydim sizden yapıştırır geçerdim bir tane teşvik indirimi vardı o zamanpro yu apexden önce almıştım ve 2 adet apex aldığım için ve 1 tanesi de beyaz olduğu için proya ihtiyacım kalmamış oluyor apexleri 700-800 civarına aldım proyu ise 1230 daha düşük modele fazla para verdim yani anlıycağın 2 mouse yeter 3.sü fuzuli
apex i ilk ben gördüm forumda aj159pro konusuna yazdım kendim siparişi geçtikten sonra ve bütün renkleri vardı o zaman siyah hariç
Evet benimde bu gün tedarik edildiAynı şekilde benim de siyah apex geçtiğimiz saatte tedarik edildi.