Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Can
Sonunda siyah olan da tedarik edildi, gönderilmeye hazırlanıyor'a geçti :D

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Salih
apex i gelip inceleyen var mı benim pro geldi bir sıkıntısı yok takılma vesayre eğer apex de 8k da sıkıntı çıkartmıyorsa pro yu iade edeceğim apexler henüz teslim edilmedi hem ikisi de beyaz çünkü ve apex beyaz+mavi olmak üzere 2 adet sipariş verdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Ömer Faruk
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar
bi benimki tedarik edilemedi

Oguz...

80+ Bronze
aj159pro 2-3 gündür kullanıyorum sorun yokta sağ taraf biraz fazla basınca gıcırdıyor gidermek için bildiğiniz bir yöntem var mı?

Thadox

80+ Bronze
bi benimki tedarik edilemedi
Benimki de kaldı öyle ya. İnşallah sadece gecikmedir. Varsın 1 hafta geç versinler de versinler tek.
Adsız.png

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Mehmetcan İvrendi
apex i gelip inceleyen var mı benim pro geldi bir sıkıntısı yok takılma vesayre eğer apex de 8k da sıkıntı çıkartmıyorsa pro yu iade edeceğim apexler henüz teslim edilmedi hem ikisi de beyaz çünkü ve apex beyaz+mavi olmak üzere 2 adet sipariş verdim
-Apex ve Pro'yu forumda biri inceleyip karşılaştırdığı bir konu vardı ve Apex'in daha iyi olduğunu söylüyordu kısaca

-Beyaz Apex??? Ben hiç apex beyaz geldiğini görmedim ne zaman aldın???

-Madem çalışıyorsa Pro'yu neden iade edeceksin??

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Salih
-Apex ve Pro'yu forumda biri inceleyip karşılaştırdığı bir konu vardı ve Apex'in daha iyi olduğunu söylüyordu kısaca

-Beyaz Apex??? Ben hiç apex beyaz geldiğini görmedim ne zaman aldın???

-Madem çalışıyorsa Pro'yu neden iade edeceksin??
pro yu apexden önce almıştım ve 2 adet apex aldığım için ve 1 tanesi de beyaz olduğu için proya ihtiyacım kalmamış oluyor apexleri 700-800 civarına aldım proyu ise 1230 daha düşük modele fazla para verdim yani anlıycağın 2 mouse yeter 3.sü fuzuli
apex i ilk ben gördüm forumda aj159pro konusuna yazdım kendim siparişi geçtikten sonra ve bütün renkleri vardı o zaman siyah hariç

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Mehmetcan İvrendi
pro yu apexden önce almıştım ve 2 adet apex aldığım için ve 1 tanesi de beyaz olduğu için proya ihtiyacım kalmamış oluyor apexleri 700-800 civarına aldım proyu ise 1230 daha düşük modele fazla para verdim yani anlıycağın 2 mouse yeter 3.sü fuzuli
apex i ilk ben gördüm forumda aj159pro konusuna yazdım kendim siparişi geçtikten sonra ve bütün renkleri vardı o zaman siyah hariç
Ah ve hocam keşke görseydim sizden yapıştırır geçerdim bir tane teşvik indirimi vardı o zaman

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali
forum ilk başta pro diye tutturdu aldık daha sonra apex diye tutturdu onu da aldık yakında am3 satılır onunda konusu açılır millet onu da al der :D ama dikkat ettimde am3 olursa bende alabilecek kişiler arasında olurum gayet güzel duruyor malzeme görüntü olarak :D

Top Bottom