Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,735
İsim
Hacı
forum ilk başta pro diye tutturdu aldık daha sonra apex diye tutturdu onu da aldık yakında am3 satılır onunda konusu açılır millet onu da al der :D ama dikkat ettimde am3 olursa bende alabilecek kişiler arasında olurum gayet güzel duruyor malzeme görüntü olarak :D
Am3 yokki satışta.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Mehmetcan İvrendi
forum ilk başta pro diye tutturdu aldık daha sonra apex diye tutturdu onu da aldık yakında am3 satılır onunda konusu açılır millet onu da al der :D ama dikkat ettimde am3 olursa bende alabilecek kişiler arasında olurum gayet güzel duruyor malzeme görüntü olarak :D
Hocam malzeme kalitesini falan bilmemde dış görünüş olarak hayatım'da gördüğüm en boş en saçma mouse

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam Şafak operasyonu yaocaklar galiba bı iş çeviriyolar ama emin değilim

-Yada ürün kronik sorunlu olduğu için ve iadeler arttığı için satışı ve üretimi durdurulmuş olabilir
Temu'nun yaptığı bir çeviri hatası. Üretimi durma vs. gibi bir durum söz konusu değil. Her zaman olduğu gibi Türkiye'ye satışı kapattılar. Çünkü suistimal ediyorlar.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Mehmetcan İvrendi
Temu'nun yaptığı bir çeviri hatası. Üretimi durma vs. gibi bir durum söz konusu değil. Her zaman olduğu gibi Türkiye'ye satışı kapattılar. Çünkü suistimal ediyorlar.
Hocam Ben orda durduruldu yazdığı için demdim zaten arkadaş amazondanda kaldırılmış falan deyince ve bazılarının sorun yaşadığını düşünürsek bende vir sorun olduğu için durdurmuş veya kaldırmış olabileceklerini düşündüm

Ama 11/11 veya Black Friday indiriminde bekliyor olabilirler

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Mehmetcan İvrendi
Screenshot_20241105-201849.png

Tatlı??? Bence Temu Müşteri hizmetleri NPC

Top Bottom