Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ferhat Karakoç
Konudan bağımsız olucak ama söz meclisten dışarı yine de, bu al satçılar ne değişik kafada insanlar ya. Ya alıyorsun üstüne 300 koy 500 koy ulan hadi 700 koy en aç sensin tamam. Ürünü iki katından fazlaya satmak nedir ya? Nasıl bir insafsızlık bu. İnşallah böyle abartı fiyat verenlerin hiçbiri satamaz da ellerinde kalır ürünler ne diyeyim.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
apex in iç yapısını paylaştım hocam , pan 1080 ile gelecek.
haklısınız hocam, sadece royuan chipsetler hakkında bilgim olmadığını belirtmek istemiştim

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Ömer Murat KARACA
Konudan bağımsız olucak ama söz meclisten dışarı yine de, bu al satçılar ne değişik kafada insanlar ya. Ya alıyorsun üstüne 300 koy 500 koy ulan hadi 700 koy en aç sensin tamam. Ürünü iki katından fazlaya satmak nedir ya? Nasıl bir insafsızlık bu. İnşallah böyle abartı fiyat verenlerin hiçbiri satamaz da ellerinde kalır ürünler ne diyeyim.
Hocam olaya yanlış bakıyorsun. Sen satacak olsan 1300-1400'e 3950 sensörlü, 42K dpi, 8K HZ ve Oled ekranlı mouse verir misin? Şuan 2-2,5K versen yine bu saydıklarımın olduğu bir ürün alamıyorsun. Ederinden fazlaya satana laf yapalım birlikte eleştirelim de siz fiyat belirlemeyi bilmiyorsunuz; bir ürünün satış rakamı alış fiyatına göre belirlenmez, ederine göre belirlenir. Satanlar da ederine göre yazıyor. Şu Magnum'dan Porsche çıkanlar da 10 milyonluk arabayı bedava çıktı diye 2'ye versin o zaman :ROFLMAO: Ha savunuyorum diye beni de lafa tutacağından emin olduğumdan baştan yazayım; sadece 1 tane aldım, elime oturursa kullanacağım :)

1300'e satacaksan da haberimiz olsun ben alırım:D

Son düzenleme:

Darkone22

80+ Bronze
Kol çok iyi kanka. Keşke 2.4 Ghz bağlantı da olsaydı. BT da mesafe biraz problem kopukluk yapıyor. Uzun bir kablo alıp oynamak daha mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar konudan bağımsız pembe de ve turuncu da problem çıkıyor yazılmış. Fakat Ne pembe de ne de mavi de şuanlık problem yok takılma vs. Sarjı bitmesine yakın tekrardan yorum atarım

pcmasterrace

80+ Bronze
Hocam olaya yanlış bakıyorsun. Sen satacak olsan 1300-1400'e 3950 sensörlü, 42K dpi, 8K HZ ve Oled ekranlı mouse verir misin? Şuan 2-2,5K versen yine bu saydıklarımın olduğu bir ürün alamıyorsun. Ederinden fazlaya satana laf yapalım birlikte eleştirelim de siz fiyat belirlemeyi bilmiyorsunuz; bir ürünün satış rakamı alış fiyatına göre belirlenmez, ederine göre belirlenir. Satanlar da ederine göre yazıyor. Şu Magnum'dan Porsche çıkanlar da 10 milyonluk arabayı bedava çıktı diye 2'ye versin o zaman :ROFLMAO: Ha savunuyorum diye beni de lafa tutacağından emin olduğumdan baştan yazayım; sadece 1 tane aldım, elime oturursa kullanacağım :)

tamam da garanti vermiyorsun sonuçte temudan aldığın mouse u ikinci el satış sitesinde satıyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Ferhat Karakoç

Yok hocam o konuda haklısınız. Malın değeri tabi ki de benim düşündüğüm şekilde belirlenemez. Ama ne yapayım ya milletin 800 900 hadi 1000'e aldığı ürünü yine başkasının 2 3 e alacağını düşünmek sinirimi bozuyor. Yurt dışına filan satıyor olsalar üzülmem herhalde dnslkdsl. Ha buradaki mesele satıcının aldığı kâr da değil benim için. Yine bizim insanımızdan birinin daha uygun fiyattan alma şansı varken o şanstan haberinin bile olmaması.

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Erdem çay
Apex ekranı pc kapandıktan sonra açık kalıyor.

Gif koymuştum sürekli gif dönüyor bunu nasıl kapatırız.

Biosdan usb gücü kessem bu sefer pc kapandıktan sonra şarj etmez

Thadox

80+ Bronze
Apex ekranı pc kapandıktan sonra açık kalıyor.

Gif koymuştum sürekli gif dönüyor bunu nasıl kapatırız.

Biosdan usb gücü kessem bu sefer pc kapandıktan sonra şarj etmez
Erp kapat. Bilgisayar kapandıktan sonra çevre ekipmanlarına enerji gitmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Hakan
IMG_5987.jpeg

Merhabalar. Aj159 apex bugün teslim edildi de bu üründe USB şeklinde dongle çıkmıyor değil mi eksiklik yok bende yani ? Kablolu dongle a bağlanıyor değil mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,402
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom