Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Mehmetcan İvrendi
Saldırı köpekbalığı da iyi aslında :D ama fiyat olarak çok yüksek
Turuncu ve siyah apex daha gelmedi. Ürünleri test edip arkadaşlara dağıtacağım kismetse

Bİr kaç görsel buyrunAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Görsel attım
Hocam belliki bize düşenleride siz almışsınız masşallah stoğu tek başınıza bitirmişsiniz😂

-Hocam valla öğrenciyim Alamadım Apex'i klavye'yi aldım gelecek son 700TL'em kaldı 1 tane verirseniz alayım (tabi 1K'ya da satarsınız rahat yani insafınıza kalmış😁)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim apex de elime ulaştı sonunda. Lakin, buna nasıl gif koyuyoruz ya dösmfsdk ben bunu bilmek için fazla fakirim :kekw:
Sbjsjsjajs

Uygulamasından hocam

Öyle demeyin kendi halinize şükredin ben mouse alamayacak kadar fakirim😂

emrsty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emre Gişi
Şu mouseu sadece indirim için alanları anlamıyorum cidden ne aldığınızı bilmeden alıyorsunuz. Bu arada gümrükleme işlemi ortalama ne kadar sürüyor?
1730977707782.png

Ekler

• 1730977702890.png
    1730977702890.png
    12.2 KB · Hit: 37

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Selim

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Ömer Murat KARACA
Yok hocam o konuda haklısınız. Malın değeri tabi ki de benim düşündüğüm şekilde belirlenemez. Ama ne yapayım ya milletin 800 900 hadi 1000'e aldığı ürünü yine başkasının 2 3 e alacağını düşünmek sinirimi bozuyor. Yurt dışına filan satıyor olsalar üzülmem herhalde dnslkdsl. Ha buradaki mesele satıcının aldığı kâr da değil benim için. Yine bizim insanımızdan birinin daha uygun fiyattan alma şansı varken o şanstan haberinin bile olmaması.
Valla komik gelebilir ancak o şans da emek istiyor. Alanlar forum gezip ürün araştırıp zaman harcıyor. Öyle mouse lazım hadi girip alayım deyince olmuyor maalesef.

Aurelia

80+ Bronze
Hocam olaya yanlış bakıyorsun. Sen satacak olsan 1300-1400'e 3950 sensörlü, 42K dpi, 8K HZ ve Oled ekranlı mouse verir misin? Şuan 2-2,5K versen yine bu saydıklarımın olduğu bir ürün alamıyorsun. Ederinden fazlaya satana laf yapalım birlikte eleştirelim de siz fiyat belirlemeyi bilmiyorsunuz; bir ürünün satış rakamı alış fiyatına göre belirlenmez, ederine göre belirlenir. Satanlar da ederine göre yazıyor. Şu Magnum'dan Porsche çıkanlar da 10 milyonluk arabayı bedava çıktı diye 2'ye versin o zaman :ROFLMAO: Ha savunuyorum diye beni de lafa tutacağından emin olduğumdan baştan yazayım; sadece 1 tane aldım, elime oturursa kullanacağım :)

1300'e satacaksan da haberimiz olsun ben alırım:D
Ses görüntü canlı yayına gidecek...

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
999
İsim
Ömer Murat KARACA
tamam da garanti vermiyorsun sonuçte temudan aldığın mouse u ikinci el satış sitesinde satıyorsun
Öncelikle satışa açılırsa ve örneğin 2.5K'ya gelse ürün, tabii ki burada 2.5 civarı yazana laf yaparız ancak ürünün normal fiyatı 69 dolar olması lazım vergiyi saymıyorum bile. ayrıca Temu garanti mi veriyor? ilk 90 gün mü ne var sonrasında yurtdışı ürün zaten fatura garanti yok.

Aurelia

80+ Bronze

pcmasterrace

80+ Bronze
Öncelikle satışa açılırsa ve örneğin 2.5K'ya gelse ürün, tabii ki burada 2.5 civarı yazana laf yaparız ancak ürünün normal fiyatı 69 dolar olması lazım vergiyi saymıyorum bile. ayrıca Temu garanti mi veriyor? ilk 90 gün mü ne var sonrasında yurtdışı ürün zaten fatura garanti yok.
tamam bozuk çıkarsa isde ediyorsun işte, bence bu mouse un ederi ikinci elde maks 1500 1600 falan daha üstüne dareu falan alınıyor sıfır

Top Bottom