Güncelleme yaptılar 10 dakika önce benim paket geçmişHocam istersen müşteri hizmetlerine yaz ben yazınca güncellendi.
Güncelleme yaptılar 10 dakika önce benim paket geçmişHocam istersen müşteri hizmetlerine yaz ben yazınca güncellendi.
Güzel cumartesi günü gelir umarım. Mousepad de sipariş etmiştim.Güncelleme yaptılar 10 dakika önce benim paket geçmiş
Kutu içeriği aynı yanınada küçük bir şey almıştım 3 parçaGüzel cumartesi günü gelir umarım. Mousepad de sipariş etmiştim.
Milletin arkadaşına bak. Bizim arkadaşlar da borç isteyip geri vermezler arkadaşlarınızdan siyah yada beyazı yerine mavisini isteyen olursa takaslayalım hocam. Mavi geliyor bana siyah ya da beyaz lazım.Saldırı köpekbalığı da iyi aslında ama fiyat olarak çok yüksek
Turuncu ve siyah apex daha gelmedi. Ürünleri test edip arkadaşlara dağıtacağım kismetse
Bİr kaç görsel buyrunAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Görsel attım
Foto isteriz.neyse çözdüm sonunda fkqnjfö
satmayı düşünürseniz alabilirim hocamSaldırı köpekbalığı da iyi aslında ama fiyat olarak çok yüksek
Turuncu ve siyah apex daha gelmedi. Ürünleri test edip arkadaşlara dağıtacağım kismetse
Bİr kaç görsel buyrunAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Görsel attım
Hocam gümrükleme şirketi tarafından teslim alındı diyor sizde durum nedir?Güzel cumartesi günü gelir umarım. Mousepad de sipariş etmiştim.
Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Yaklaşık 4 5 saat kullandım. Elleri aşır terleyen biri değilseniz muhtemelen hiçbir problem olmazApex de şu ana kadar sıkıntı yaşayan var mı eline geçenlerde?
Bende proyu kullandım. apex daha gelmedi de henüz bazıları pro kalite olarak apex den daha iyi diyor apex de bazı sorunlar var o yüzden ucuza satıldı falan gibi şeyler. arkadaştan deneyimledim apexi aslında ama çok uzun şarjını bitirecek kadar değil o yüzden bi sorayım dedim teşekkürler cevap içinHiçbir sıkıntı yaşamadım. Yaklaşık 4 5 saat kullandım. Elleri aşır terleyen biri değilseniz muhtemelen hiçbir problem olmaz
Bende de aynı.Hocam gümrükleme şirketi tarafından teslim alındı diyor sizde durum nedir?