benim arkadaşın kargosu 3 gün havada kalmıştı seninki gene karada5 gündür ''Paket havalimanına ulaştı'' şeklinde bekliyor. Kargo mu kayboldu acaba bilader bu ne saçmalık ya.
Bazen sekteye uğrayabiliyor en iyisi gümrük işini hangi firma yapıyorsa onu arayıp bilgi almak olacaktır.Abi 1 günde gümrük geçmiş benimki 5 gündür geçemiyor vallahi zorla iptal ettirtecekler bana.
Bekleyeyim 2-3 gün daha. Diğer hesaptaki sipariş daha nakil halinde ama eminim bundan önce girecek gümrüğe.Bazen sekteye uğrayabiliyor en iyisi gümrük işini hangi firma yapıyorsa onu arayıp bilgi almak olacaktır.
İkimizinki birlikte takılıyor şu an benim de 3'ü.Benimde ayrı 3 ünden beri gümrüğü geçtiği halde onaylanmıyor.
plastiktir, değilsede ince sac aliminyum falandır, ucuz olmasının sebebi bu zaten
Galiba ürünleri kaybettilerBekleyeyim 2-3 gün daha. Diğer hesaptaki sipariş daha nakil halinde ama eminim bundan önce girecek gümrüğe.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkimizinki birlikte takılıyor şu an benim de 3'ü.
Mümkün. Bazen kaybedip buluyorlar, 2 ay sonra bile bir anda evine gelebiliyor.Galiba ürünleri kaybettiler
aga nasıl bi bug yaptıysan diğer konuya yazdığım mesajı alıntılamışsınGaliba ürünleri kaybettiler
Aynı durum 3 kasımdan beri havalananında.Bekleyeyim 2-3 gün daha. Diğer hesaptaki sipariş daha nakil halinde ama eminim bundan önce girecek gümrüğe.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkimizinki birlikte takılıyor şu an benim de 3'ü.
bendede 2 gündür böyle acaba ne zaman gelcekBende böyle kaldı, umarım hızlıca gümrüğü hallederler.
Alıntıyı görüntüle