Beyler mavi, turuncu ve pembe olmak üzere fareleri açıp test ettim. Pembe temmuz üretim tarihli ve alt kısmında kapak girişi yok. Q-C daha iyiydi. Fare tekeri ise eski üretime göre bir tık daha sert dönüyor. Mavi ve turuncu olan haziran üretimi. Mavi olanda ise sağ clickde elim üstünde oynatırken hafif bir gıçırdama sesi var ama sorun değil. Turuncu olan ise pembe olan kadar kaliteli idi. Kısa sürelik test sırasında hiçbirinde takılma sorunu yaşanmadı. Pre ve post travel olarak gayet başarılı buldum 3 modelide. Kısaca bu fiyata çok iyi ürünler. Alırken pembe sitede gözükmediği için yeni üretim olacağını düşünmüştüm keşke q-c açısından hepsini pembe alsaydım dedim. Dock masada sırıtmasa farenin rengi tatlı aslında ayol
Ekleme: Dock ekranına gif atmayı düşünüyorsanız:
1. gif url kopyalayın
2. ezgif sitesinden url yapıştırın ve gif png ya da jpg karelere bölün.
3. Ajazz uygulamasından (burası biraz amelelik) tek tek bu yeni frame ekleyip böldüğün gif parçalarını ekleyeceksiniz. Ben big lebowski'den duder şaşkın bakışını attım 89 parça tuttu örneğin
4. olarak ezgif'ten bölerken gösterilen frame delayı girin ve animasyon olarak fareye yükleye tıklayın.