Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Çok özür dileyerek sormak istiyorum, kulaklıkla dinlediğim halde anlamadım bu seste gıcırtı mı var şimdi?
ses belli oluyor bu arada gıcır gıcır ediyo biraz

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
844
İsim
SEFA KAYA
ben vergi dahil 600e aldım roma mızrağını yemişsin
iptal edebilirim sıkıntı yok bu akşam sipariş verdim ama indirim olacağınıda düşünmüyorum stok biterse hiç alamayabile bilirim.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
iptal edebilirim sıkıntı yok bu akşam sipariş verdim ama indirim olacağınıda düşünmüyorum stok biterse hiç alamayabile bilirim.
hocam indirim değildi ben platform teşviği ve %20 desteğin verdiği kuponla aldım yoksa sizde ucuza aldınız

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ahmet Aytekin
Abiler zaten kulaklık kullanıyoruz hepimiz, ayrıca bu mouse hafif tıklamayla da algılıyor. Sessiz bir ortamda duyulabilecek gıcırtı sesini fazla dert etmiyor musunuz acaba? Hayır 92 model arabasına aşık asgari ücretli dayı hissi uyandırdı bana bu yaklaşımınız. Gereksiz kasıyorsunuz takılmayın bu kadar ya.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,669
İsim
1
Abiler zaten kulaklık kullanıyoruz hepimiz, ayrıca bu mouse hafif tıklamayla da algılıyor. Sessiz bir ortamda duyulabilecek gıcırtı sesini fazla dert etmiyor musunuz acaba? Hayır 92 model arabasına aşık asgari ücretli dayı hissi uyandırdı bana bu yaklaşımınız. Gereksiz kasıyorsunuz takılmayın bu kadar ya.
kulaklıkla da duyuluyor az bi ses değil

basrdmr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Basri Demir
Sağ click'te gıcırdama var yazmışlar ama tam ucuna basınca gıcırdama sesi geliyor aksi takdirde ortasına başına bir ses yok. O kadar da incelenir mi aldığımız fiyata sanmam. Para iadesi istemekte doğru değil sonuçta kırık yok çarık yok.

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,669
İsim
1
ses giderek sıklaşıyor valla

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
hakan yagar
Bugün bende yazmıştım böyle kullanmam iade ederim heralde ses çok

Sağ tiktan geliyor bu ses çıkmaya başlayınca devamlı çıkıyor kullanmayınca gidiyor bir süre sonra yine çıkıyor

Beytozy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Beytullah Yıldız
Bugün bende yazmıştım böyle kullanmam iade ederim heralde ses çok

Sağ tiktan geliyor bu ses çıkmaya başlayınca devamlı çıkıyor kullanmayınca gidiyor bir süre sonra yine çıkıyor

suanda korkmaya basladim mavisini aldim suan gumrukten gecti umarim pisman etmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Erman
Beyler mavi, turuncu ve pembe olmak üzere fareleri açıp test ettim. Pembe temmuz üretim tarihli ve alt kısmında kapak girişi yok. Q-C daha iyiydi. Fare tekeri ise eski üretime göre bir tık daha sert dönüyor. Mavi ve turuncu olan haziran üretimi. Mavi olanda ise sağ clickde elim üstünde oynatırken hafif bir gıçırdama sesi var ama sorun değil. Turuncu olan ise pembe olan kadar kaliteli idi. Kısa sürelik test sırasında hiçbirinde takılma sorunu yaşanmadı. Pre ve post travel olarak gayet başarılı buldum 3 modelide. Kısaca bu fiyata çok iyi ürünler. Alırken pembe sitede gözükmediği için yeni üretim olacağını düşünmüştüm keşke q-c açısından hepsini pembe alsaydım dedim. Dock masada sırıtmasa farenin rengi tatlı aslında ayol

Ekleme: Dock ekranına gif atmayı düşünüyorsanız:
1. gif url kopyalayın
2. ezgif sitesinden url yapıştırın ve gif png ya da jpg karelere bölün.
3. Ajazz uygulamasından (burası biraz amelelik) tek tek bu yeni frame ekleyip böldüğün gif parçalarını ekleyeceksiniz. Ben big lebowski'den duder şaşkın bakışını attım 89 parça tuttu örneğin :D
4. olarak ezgif'ten bölerken gösterilen frame delayı girin ve animasyon olarak fareye yükleye tıklayın.

Ekleme2: Direk olarak gif pc indirim yükleyebiliyorsunu programa. Bende ilk denediğimde bu yöntem çalışmamıştı. Program güncellemesi yaptıktan sonra başka bir gif ile denedim sorunsuz çalıştı. Yukarıdaki ameleliği yapmanıza gerek yok. Ya ilkinde ben gif uzantısına dikkat etmedim ya da program desteklemedi.

Son düzenleme:

Viru5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Alihan
mousepad dan mi bilmiyorum ama 4khz de ufak bi takılma yaşadım turuncu apexde 1khz de sorun yok gibi

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Aras Şimşek
Beyler mavi, turuncu ve pembe olmak üzere fareleri açıp test ettim. Pembe temmuz üretim tarihli ve alt kısmında kapak girişi yok. Q-C daha iyiydi. Fare tekeri ise eski üretime göre bir tık daha sert dönüyor. Mavi ve turuncu olan haziran üretimi. Mavi olanda ise sağ clickde elim üstünde oynatırken hafif bir gıçırdama sesi var ama sorun değil. Turuncu olan ise pembe olan kadar kaliteli idi. Kısa sürelik test sırasında hiçbirinde takılma sorunu yaşanmadı. Pre ve post travel olarak gayet başarılı buldum 3 modelide. Kısaca bu fiyata çok iyi ürünler. Alırken pembe sitede gözükmediği için yeni üretim olacağını düşünmüştüm keşke q-c açısından hepsini pembe alsaydım dedim. Dock masada sırıtmasa farenin rengi tatlı aslında ayol

Ekleme: Dock ekranına gif atmayı düşünüyorsanız:
1. gif url kopyalayın
2. ezgif sitesinden url yapıştırın ve gif png ya da jpg karelere bölün.
3. Ajazz uygulamasından (burası biraz amelelik) tek tek bu yeni frame ekleyip böldüğün gif parçalarını ekleyeceksiniz. Ben big lebowski'den duder şaşkın bakışını attım 89 parça tuttu örneğin :D
4. olarak ezgif'ten bölerken gösterilen frame delayı girin ve animasyon olarak fareye yükleye tıklayın.
siyahı nasıl olacak acaba

Top Bottom