çok hızlı bi anda çevirince gene 1400 tarzı bir şey algılıyorbi sıkıntı yok gibi bende
o her mouse ta öyledir benceçok hızlı bi anda çevirince gene 1400 tarzı bir şey algılıyor
Sıkıntı bir şey değil zaten bozukluk yok scroll da sadece aşşırı hızlı çevirince algılamıyor oda normalKullandıkça açılır beyler takmayın kafaya. Düzelmezse bir hal çaresini düşünürüz kötü mouselar almadık. İade etmeye gerek yok.
eski mousemde yoktu da bilmiyomo her mouse ta öyledir bence
Fark eder mi? Bence fark etmez.Sıkıntı bir şey değil zaten bozukluk yok scroll da sadece aşşırı hızlı çevirince algılamıyor oda normal
Mesaj otomatik birleştirildi:
eski mousemde yoktu da bilmiyom
Mesaj otomatik birleştirildi:
eski mousede 3k ya kadar çıkıyor bunda max 1.4k felan hızlı çevirince
(Uçak) detayı çok iyi olmuş hocam. Muhtemelen hala güncellenmedi o yüzden uçakta gözüküyor. Temunun desteğine yazarsanız bakarlar belki.Beyler benim kargo 3 gün önce kalktı (Uçak) tahmini ne zaman iner?
Hatalı ürün gönderdiklerini bildirip iade ettim temu parayı gönderdi ama ürünü istemediBirine 179 apex gitmiş iade edecekmiş
Bana gelcekti varya
Aras'la geliyor bunlar dimiSiyah apex alanlar ürün gecikicek haberiniz olsun uçak hava koşuluyla ilgili ertelenmiş
Şehire göre değişiyor hepsijet yazmasa bile hepsijet ile gönderdiler bana.Aras'la geliyor bunlar dimi