Batuhan Lastronin
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,132
"İSTANBUL AKTARMA" yazısı geldi temu da ondan sonra çalıştı ben deKargo takip kodu hangi asamadan sonra calismaya basliyor?
"İSTANBUL AKTARMA" yazısı geldi temu da ondan sonra çalıştı ben deKargo takip kodu hangi asamadan sonra calismaya basliyor?
Bende de aynı şekilde olursa almaya giderim.Pazar günü hiçbir kargo açık değil. Normal de bugün dağıtıma çıkmadı zaten şubeye geldi ben gidip aldım.
Keşke MNG değilde başka bir kargo şirketiyle çalışsalardı.Bende de aynı şekilde olursa almaya giderim.
yok hocam, turuncuSiyah aldınız sanırım.
Forumda aratırsan 1-2 inceleme mevcut bu konuda da vardı fakat biraz gezinmen gerekiyor.Hocam bu ürünü alan kişiler var mı bu forum da kullanıcı yorumunu merak ediyorum. Bir de mu ürün ülkemizde hangi ürün ile eş değer
Ben de ayni urunleri aldim siparis tarihlerini yazar misin sirasiylaHem apex hem pro hemde aula klavye aldım hepsi birbirinden kaliteli ve sorunsuz. Sapasağlam ve arızasız geldi umarım hepimizinki sorunsuz gelir.
22 ekim sipariş 2 kasım teslim ajazz proBen de ayni urunleri aldim siparis tarihlerini yazar misin sirasiyla
Geçmiş mesajlarda vardı ancak kaybettim. Driver linkini tekrar atabilir misiniz?