Hayboylenickin
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 162
- İsim
- Ferhat Karakoç
Sanırım nerdeyse herkesde var bu gıcırtı sorunu, az ya da çok. Bende sağ clickin tam sağına doğru basmadığım müddetçe duyamıyorum. O kadar ki sizler farketmiş olmasanız hayatta farketmezdim .
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de şunu farkettim, sizde de var mı bilmiyorum. Pronun dockuna hiçbir type C kabloyu takamadım kendi kablosu hariç. Apex içinse herhangi bir şeyi takabiliyorum. Çok da zorlamak istemedim açıkçası ama apex tık diye herhangi bir kablo giriyor. Proda Viyana kapısını zorlar gibi zorlasam da girmiyor. Anlamadım .Sanırım nerdeyse herkesde var bu gıcırtı sorunu, az ya da çok. Bende sağ clickin tam sağına doğru basmadığım müddetçe duyamıyorum. O kadar ki sizler farketmiş olmasanız hayatta farketmezdim .
Ufak bi ekleme. Neden takılamadığını anladım. Başka kabloyla nedense docku görmüyor dnskdjsk.Sanırım nerdeyse herkesde var bu gıcırtı sorunu, az ya da çok. Bende sağ clickin tam sağına doğru basmadığım müddetçe duyamıyorum. O kadar ki sizler farketmiş olmasanız hayatta farketmezdim .
Bir de şunu farkettim, sizde de var mı bilmiyorum. Pronun dockuna hiçbir type C kabloyu takamadım kendi kablosu hariç. Apex içinse herhangi bir şeyi takabiliyorum. Çok da zorlamak istemedim açıkçası ama apex tık diye herhangi bir kablo giriyor. Proda Viyana kapısını zorlar gibi zorlasam da girmiyor. Anlamadım .
Ekleme bilmem kaç. Pronun yanında gelen kablo mavi uçlu. Apexin yanında gelen ise beyaz. Yanlış değilsem USB slotlarında mavi 3.1 beyaz 2.0 idi ama kablolar için de geçerli mi bilmiyorum. Öyleyse apexin yanında gelen kablo daha kötü olabilir. Ya da ben enai gibi ikisini kurcalarken kabloları da karıştırmış olabilirim.Sanırım nerdeyse herkesde var bu gıcırtı sorunu, az ya da çok. Bende sağ clickin tam sağına doğru basmadığım müddetçe duyamıyorum. O kadar ki sizler farketmiş olmasanız hayatta farketmezdim .
Bir de şunu farkettim, sizde de var mı bilmiyorum. Pronun dockuna hiçbir type C kabloyu takamadım kendi kablosu hariç. Apex içinse herhangi bir şeyi takabiliyorum. Çok da zorlamak istemedim açıkçası ama apex tık diye herhangi bir kablo giriyor. Proda Viyana kapısını zorlar gibi zorlasam da girmiyor. Anlamadım .
Ufak bi ekleme. Neden takılamadığını anladım. Başka kabloyla nedense docku görmüyor dnskdjsk.
Son düzenleme: