Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Ferhat Karakoç
Sanırım nerdeyse herkesde var bu gıcırtı sorunu, az ya da çok. Bende sağ clickin tam sağına doğru basmadığım müddetçe duyamıyorum. O kadar ki sizler farketmiş olmasanız hayatta farketmezdim :D.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırım nerdeyse herkesde var bu gıcırtı sorunu, az ya da çok. Bende sağ clickin tam sağına doğru basmadığım müddetçe duyamıyorum. O kadar ki sizler farketmiş olmasanız hayatta farketmezdim :D.
Bir de şunu farkettim, sizde de var mı bilmiyorum. Pronun dockuna hiçbir type C kabloyu takamadım kendi kablosu hariç. Apex içinse herhangi bir şeyi takabiliyorum. Çok da zorlamak istemedim açıkçası ama apex tık diye herhangi bir kablo giriyor. Proda Viyana kapısını zorlar gibi zorlasam da girmiyor. Anlamadım :D.

Bir de şunu farkettim, sizde de var mı bilmiyorum. Pronun dockuna hiçbir type C kabloyu takamadım kendi kablosu hariç. Apex içinse herhangi bir şeyi takabiliyorum. Çok da zorlamak istemedim açıkçası ama apex tık diye herhangi bir kablo giriyor. Proda Viyana kapısını zorlar gibi zorlasam da girmiyor. Anlamadım :D.
Ufak bi ekleme. Neden takılamadığını anladım. Başka kabloyla nedense docku görmüyor dnskdjsk.

Ufak bi ekleme. Neden takılamadığını anladım. Başka kabloyla nedense docku görmüyor dnskdjsk.
Ekleme bilmem kaç. Pronun yanında gelen kablo mavi uçlu. Apexin yanında gelen ise beyaz. Yanlış değilsem USB slotlarında mavi 3.1 beyaz 2.0 idi ama kablolar için de geçerli mi bilmiyorum. Öyleyse apexin yanında gelen kablo daha kötü olabilir. Ya da ben enai gibi ikisini kurcalarken kabloları da karıştırmış olabilirim:D.

Son düzenleme:

VactorX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Berat Ozturk
mouse bende en fazla 2khz de çalışıyor 8khz seçmeme rağmen. Bunu nasıl düzeltebiliriz?

Batuhan Lastronin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Batuhan Divrik
Arkadaşlar ben sadece şeyi soracağım ben 8k hz aldığım zaman dpı 1200 kullanıyorum ama yavaş geliyor. Normal mi?

Oguz...

80+ Bronze
Ekleme bilmem kaç. Pronun yanında gelen kablo mavi uçlu. Apexin yanında gelen ise beyaz. Yanlış değilsem USB slotlarında mavi 3.1 beyaz 2.0 idi ama kablolar için de geçerli mi bilmiyorum. Öyleyse apexin yanında gelen kablo daha kötü olabilir. Ya da ben enai gibi ikisini kurcalarken kabloları da karıştırmış olabilirim:D.
Direk type-c ile bağladım bir fark etmedi

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Esen
Apex geldi gıcırdama sorunu bendede var mouse switchleriyle alakalı galiba basmadan hafif baskı uyguladığınızda clicke gıcırdama hissi ve sesi oluyor. Çözümü wd40 az bir şey wd40 sıkınca gıcırdama vs. geçiyor.
nereye sıktınız?

mhmtctn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mehmet
Selamlar, 3 kasımda sipariş verdim bende. siyah olan modelden aldım ben alırken ön sipariş yazıyordu ama sorun olmaz herhalde 20 günü geçer mi
ne dersiniz?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,465
İsim
Oğuz
Turuncu ile mavi uymuş mu yoksa Mavi rengi mi bekleyeyim
WhatsApp Image 2024-11-09 at 19.49.46.jpeg

Top Bottom