Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Batuhan
Apex geldi gıcırdama sorunu bendede var mouse switchleriyle alakalı galiba basmadan hafif baskı uyguladığınızda clicke gıcırdama hissi ve sesi oluyor. Çözümü wd40 az bir şey wd40 sıkınca gıcırdama vs. geçiyor.

Dambıldor

80+ Silver
Apex geldi gıcırdama sorunu bendede var mouse switchleriyle alakalı galiba basmadan hafif baskı uyguladığınızda clicke gıcırdama hissi ve sesi oluyor. Çözümü wd40 az bir şey wd40 sıkınca gıcırdama vs. geçiyor.
Mavi miydi rengi? Genelde mavide çıkıyor sanırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dongle uzaktayken laglanma yasayan hic oldu mu dostlar? Sorunsuz ne kadar mesafede kullanimi var?
Sadece bu mouse icin degil her mouse icin dongle mousepadin önüne konulur ne kadar yakın o kadar iyi.

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Batuhan
Mavi miydi rengi? Genelde mavide çıkıyor sanırım

Sadece bu mouse icin degil her mouse icin dongle mousepadin önüne konulur ne kadar yakın o kadar iyi.
Renk mavi. Keşke son gün kaldırılmadan siyah alsaymışım diyorum. Mavinin tonunu çok sevemedim ayrıca.

Son düzenleme:

Aedcre

80+
Turuncu, Pembe, Mavi ulaştı. Siyah hala uçuş bekliyor. Gümrükçü pembenin kutusunu açmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
hakan yagar
nereye sıktın sökmek mi lazım

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki
Nereye sıktın tam olarak?

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Batuhan

Ekler

• 20241109_144227.jpg
    20241109_144227.jpg
    1.6 MB · Hit: 81

muhammet_ctnky

80+ Bronze
Sağ click'te gıcırdama var yazmışlar ama tam ucuna basınca gıcırdama sesi geliyor aksi takdirde ortasına başına bir ses yok. O kadar da incelenir mi aldığımız fiyata sanmam. Para iadesi istemekte doğru değil sonuçta kırık yok çarık yok.
evet bendede var ama tam ortaya falan basınca fark edilmiyor sesi

Beyler mavi, turuncu ve pembe olmak üzere fareleri açıp test ettim. Pembe temmuz üretim tarihli ve alt kısmında kapak girişi yok. Q-C daha iyiydi. Fare tekeri ise eski üretime göre bir tık daha sert dönüyor. Mavi ve turuncu olan haziran üretimi. Mavi olanda ise sağ clickde elim üstünde oynatırken hafif bir gıçırdama sesi var ama sorun değil. Turuncu olan ise pembe olan kadar kaliteli idi. Kısa sürelik test sırasında hiçbirinde takılma sorunu yaşanmadı. Pre ve post travel olarak gayet başarılı buldum 3 modelide. Kısaca bu fiyata çok iyi ürünler. Alırken pembe sitede gözükmediği için yeni üretim olacağını düşünmüştüm keşke q-c açısından hepsini pembe alsaydım dedim. Dock masada sırıtmasa farenin rengi tatlı aslında ayol

Ekleme: Dock ekranına gif atmayı düşünüyorsanız:
1. gif url kopyalayın
2. ezgif sitesinden url yapıştırın ve gif png ya da jpg karelere bölün.
3. Ajazz uygulamasından (burası biraz amelelik) tek tek bu yeni frame ekleyip böldüğün gif parçalarını ekleyeceksiniz. Ben big lebowski'den duder şaşkın bakışını attım 89 parça tuttu örneğin :D
4. olarak ezgif'ten bölerken gösterilen frame delayı girin ve animasyon olarak fareye yükleye tıklayın.

Ekleme2: Direk olarak gif pc indirim yükleyebiliyorsunu programa. Bende ilk denediğimde bu yöntem çalışmamıştı. Program güncellemesi yaptıktan sonra başka bir gif ile denedim sorunsuz çalıştı. Yukarıdaki ameleliği yapmanıza gerek yok. Ya ilkinde ben gif uzantısına dikkat etmedim ya da program desteklemedi.
gif uzantısı ile alakalı .gif olmayınca olmuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yunus Kaş
Benim turuncu MNG ile teslim edilmiş. Akşam eve geçince açıp bakacağım. Ona göre yorumumu yazarım.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,944
Üyeler
160,910
Son üye
trane58
Top Bottom