Mavi daha iyi olur.Turuncu ile mavi uymuş mu yoksa Mavi rengi mi bekleyeyim
Alıntıyı görüntüle
Mavi daha iyi olur.Turuncu ile mavi uymuş mu yoksa Mavi rengi mi bekleyeyim
Alıntıyı görüntüle
İkisi de çok güzel renkler. mousepad mavi sanırsam. O daha çok uyabilir onu bekleyin en son karar verirsiniz <3Turuncu ile mavi uymuş mu yoksa Mavi rengi mi bekleyeyim
mousepadden memnun musun hangi versiyonu bu hybrid mi speed miTuruncu ile mavi uymuş mu yoksa Mavi rengi mi bekleyeyim
Alıntıyı görüntüle
Speed. Evet memnunum fazlasıyla.mousepadden memnun musun hangi versiyonu bu hybrid mi speed mi
Ben yaptım ve hiçbir sıkıntı yok.Dostlar apex mouse'a firmware update var yapmalı mıyım herhangi takılma vs. yapar mı update yaparsam.
son durum nedir hocam benimki hala ayniAlıntıyı görüntüle
5 gündür durum bu :d Benim mouse ile CS atıyorlar herhalde
Bu gümrük nasıl işliyor tam olarak her ürüne tek tek bakıyorlar mı? Gümrük depoları özel mi yoksa devletin mi?Bu gümrükte cidden sıkıntımı var figür almıştım 6 gün oldu gümrükte figürler uçakta iken kablo almıştım ona yetişirse gümrükten geçmeyecek
Devlete vergi veriyoruz tabiiki devletin ama gümrüğün nasıl işlediğine dair bilgi veremiyoruz çünkü her memur farklı davranıyor sanırımBu gümrük nasıl işliyor tam olarak her ürüne tek tek bakıyorlar mı? Gümrük depoları özel mi yoksa devletin mi?
bakıyolar mecburen ama bazılarıda paketten kıllanmayıp direkt geçiriyorBu gümrük nasıl işliyor tam olarak her ürüne tek tek bakıyorlar mı? Gümrük depoları özel mi yoksa devletin mi?
Bizim gümrükler neden bu kadar yavaş? AMD'nin yeni işlemcisi içerik üreticilerine vs daha yeni gelmiş örneğin.Devlete vergi veriyoruz tabiiki devletin ama gümrüğün nasıl işlediğine dair bilgi veremiyoruz çünkü her memur farklı davranıyor sanırım