fruko.gzz
80+ Silver
TR olduğu için sanırım xDBizim gümrükler neden bu kadar yavaş? AMD'nin yeni işlemcisi içerik üreticilerine vs daha yeni gelmiş örneğin.
TR olduğu için sanırım xDBizim gümrükler neden bu kadar yavaş? AMD'nin yeni işlemcisi içerik üreticilerine vs daha yeni gelmiş örneğin.
hâlâ aynı hocam, değişen bir şey yok :d bu siparişin 5 gün sonrasında aldığım klavye bu gidişle daha hızlı gelecek :dson durum nedir hocam benimki hala ayni
wd 40 sıkınca düzelıyomusMavi alanların hepsinde gıcırtı sorunu var mı hevesim kaçtı benim de maviydi
Wd 40 ı nerden bulayım benwd 40 sıkınca düzelıyomus
dağda mı yaşıyon bakkalarda bile satılıyoWd 40 ı nerden bulayım ben
wd 40 tam olarak nereye sıkılıyor hocamwd 40 sıkınca düzelıyomus
click boşluğundan içeri demiş bi arkadaş bende yarın yapıcam dahawd 40 tam olarak nereye sıkılıyor hocam
benim ürünler de pazartesi geliyor gıcırtı olursa bakacağım en kötü ben de sıkarım artıkclick boşluğundan içeri demiş bi arkadaş bende yarın yapıcam daha
Öyleyse güzel üni kampusundeyim b3n de o yüzden deidmdağda mı yaşıyon bakkalarda bile satılıyo
razer cobra var bende onun kadar kaliteli değil fakat aşırı bir fark yok gibi gibi. Daha yeni deniyorum ilk hissiyat böyle apexte ama gif koyamadım mouse dockuna ...Denedikten sonra yazar mısınız click gicirdamasi, genel kalitesi farkları nelerdir diye.