Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Beytozy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Beytullah Yıldız
m800 pro kullanıyodum bundan önce onun malzeme kalitesi bir tık daha iyi hissettiriyodu ama apexin hafifliği ve elime tam oturması tatmin etti bu fiyata nimet bir ürün üzeceğini sanmıyorum
gicirti sorunu olmazsa ben de memnun kalirim diye dusunuyorum olursa da wd40 falan yapicaz mecbur

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yunus Kaş
Dostlar bende 2K, 4K, 8K hepsinde 1K'ya yakın değer veriyor hatta 8K'de 800Hz falan veriyor. Acaba USB protokoluyla mı ilgili. 3.0 portuna takıyorum. 1K sorunsuz. İşlemcim i5 9300h. En azından masaüstünde boşta 2K verir bence ama onu da vermiyor. Bir şeyi yanlış mı yapıyorum, çözümü olan var mı?

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
umut
hâlâ aynı hocam, değişen bir şey yok :d bu siparişin 5 gün sonrasında aldığım klavye bu gidişle daha hızlı gelecek :d
3 kasımda siyah apex almıştım 5 kasımda paketlenmeye başlamış şu an Türkiyeye gelmiş hocam. İlk kez bu kadar hızlı görüyorum bende 31 ekimde verdiğim siparişe yetişti farklı uçak ile 1 günde gelmiş artık nasıl uçaksa normalde tüm siparişlerim 3-5 gün arası uçakta oluyordu bu sefer 1 günde geldi

muhammet_ctnky

80+ Bronze
Dostlar bende 2K, 4K, 8K hepsinde 1K'ya yakın değer veriyor hatta 8K'de 800Hz falan veriyor. Acaba USB protokoluyla mı ilgili. 3.0 portuna takıyorum. 1K sorunsuz. İşlemcim i5 9300h. En azından masaüstünde boşta 2K verir bence ama onu da vermiyor. Bir şeyi yanlış mı yapıyorum, çözümü olan var mı?
Test ederken dpi yükseltmeyi denedinizmi

emrsty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emre Gişi
Alıcı uzakta mı?

Dambıldor

80+ Silver
3 kasımda siyah apex almıştım 5 kasımda paketlenmeye başlamış şu an Türkiyeye gelmiş hocam. İlk kez bu kadar hızlı görüyorum bende 31 ekimde verdiğim siparişe yetişti farklı uçak ile 1 günde gelmiş artık nasıl uçaksa normalde tüm siparişlerim 3-5 gün arası uçakta oluyordu bu sefer 1 günde geldi
Benim de aynı şekilde. Gümrükte cok bekletmezler umarım bugün pazar yarın belli olur.

Ekler

• Screenshot_20241110_150752_Temu.jpg
    Screenshot_20241110_150752_Temu.jpg
    232.7 KB · Hit: 69
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yunus Kaş
Test ederken dpi yükseltmeyi denedinizmi
1800'de denedim.
Alıcı uzakta mı?
Yok, yakında. Bu arada sorunu anladım. İnternet üzerindeki CPI Clicker gibi yerlerdeki testler doğru değil. Razer test uygulamasını yükleyip denedim, doğru değerleri verdi. Bir sorunu yok. Çekmeme sorunu da mevcut değil. Ayrıca dock'taki ağırlık yok sanırım, dock bayağı hafif. Dock'taki metal ağırlık çekmeme sorunu yapıyormuş. Bunu çıkarıp güncellenmiş sürüm diye sunmuşlar. Benim turuncu modelde dongle yuvası mevcut ve içi boş.

Son düzenleme:

Chronosis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Semih
valla bende durum hâlâ aynı hocam, bunlar kargoyu kaybetti mi acaba diye düşünmüyorum değil açıkçası :d

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
umut
Benim de aynı şekilde. Gümrükte cok bekletmezler umarım bugün pazar yarın belli olur.
nerdeyse saati saatine aynı aralarında 2 saat fark var bazı aşamalarda aynı uçakla gelmiş olabilir
valla bende durum hâlâ aynı hocam, bunlar kargoyu kaybetti mi acaba diye düşünmüyorum değil açıkçası :d
valla hocam değişiyor normalde hızlı gelsin diye müşteriye yazdığım sipariş hiç bakıp nerde diye bile bakmadığım siparişten daha yavaş süreçte geldi garip bir durum ama sorun olmaz ya 3 4 gün fazla bekleriz en fazla

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yunus Kaş
Bu mouse ile ilgili yeni bir şey fark ettim. Mouse yüksek ihtimalle 4 ay önceki iadelerin sorunu çözülüp geri paketlenmiş hali. Çünkü docku çok hafif, içinde 4 ay önceki incelemelerde mevcut olan metal ağırlık yok. Zaten sorun oluşturan da bu metal ağırlıkmış, 2.4 GHz çekim kalitesini etkiliyormuş bu metal. Bunun haricinde gelen kutuda Almanca yazılar mevcuttu ve adres olarak tedarikçinin Düsseldorf'ta bir yerde olduğunu yazan sticker mevcut. Yüksek ihtimalle Avrupa piyasasındaki iadeler fabrikaya geri dönüp düzeltildi ve geri paketlendi:
20241110_174015.jpg

Ayrıca kutusunun yanındaki bantlar iki kat vurulmuş gibiydi:
20241110_174030.jpg

Fakat ürünün tüm stickerları, ekran/skatez koruyucu jelatinleri mevcuttu. Yüksek ihtimalle ürünün bozuk olan repütasyonunu düzeltmek için sorunu çözüp indirim yaptılar. Biz de resmen bedava fiyatına kaliteli mouse aldık.

emrsty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emre Gişi
Bu mouse ile ilgili yeni bir şey fark ettim. Mouse yüksek ihtimalle 4 ay önceki iadelerin sorunu çözülüp geri paketlenmiş hali. Çünkü docku çok hafif, içinde 4 ay önceki incelemelerde mevcut olan metal ağırlık yok. Zaten sorun oluşturan da bu metal ağırlıkmış, 2.4 GHz çekim kalitesini etkiliyormuş bu metal. Bunun haricinde gelen kutuda Almanca yazılar mevcuttu ve adres olarak tedarikçinin Düsseldorf'ta bir yerde olduğunu yazan sticker mevcut. Yüksek ihtimalle Avrupa piyasasındaki iadeler fabrikaya geri dönüp düzeltildi ve geri paketlendi:
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca kutusunun yanındaki bantlar iki kat vurulmuş gibiydi:
Alıntıyı görüntüle
Fakat ürünün tüm stickerları, ekran/skatez koruyucu jelatinleri mevcuttu. Yüksek ihtimalle ürünün bozuk olan repütasyonunu düzeltmek için sorunu çözüp indirim yaptılar. Biz de resmen bedava fiyatına kaliteli mouse aldık.
Komik ama güzel bir alışveriş oldu :D Yarın da benim mouse gelecek şu an için memnun musunuz hocam bu söyledikleriniz dışında oyunda vs sıkıntı yaratıyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yunus Kaş
Komik ama güzel bir alışveriş oldu :D Yarın da benim mouse gelecek şu an için memnun musunuz hocam bu söyledikleriniz dışında oyunda vs sıkıntı yaratıyor mu?
Oyun oynamadım henüz yoğunluktan. Ancak günlük ofis işlerinde hiçbir sorunu yok. Dock'u hafif olduğundan altındaki çift taraflı bandın jelatinini takınca mouse'u yerinden çıkarmaya kalkınca dock da havaya kalkıyor. O yüzden mecburen bant masaya yapışık kalacak. Bunun haricinde hiçbir sıkıntı yok i5 9300h ile 8Khz veriyor bayağı iyi. Herhangi bir takılma yaşamadım. Gıcırdama varsa bile anlayamadım, beni rahatsız eden bir sesi yok.

SamiPRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Sami Yusuf Aksu
Ben 8k da CS oyniyodum normalde FPS 250 felan 50 ye düştü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,121
Üyeler
160,952
Son üye
erner
Top Bottom