Ricardo Andrade Quaresma
80+ Silver
785 sayfa ne konuştunuz ağa
İşlemciye yük bindiren oyunlarda daha fazla kasması gayet normal.Fortinte da 200 fps falan alıyorum ama 8k HZ aldığım zaman oyun ciddili kasıyor. Pubg de o kadar fps almıyorum ama onda kasma olmuyor sebebi nedir acaba?
Benim ki de böyleApex böyle değil mi normalde ? İncelemelere baktım böyleydi onlar da. Kapak vardı onu çıkardım sadece
Yani daha önce açılmış, kullanılmış ürünler mi hocam ? Yoksa direkt eski üretimlerin içini açıp mı yenilemişler?Bu mouse ile ilgili yeni bir şey fark ettim. Mouse yüksek ihtimalle 4 ay önceki iadelerin sorunu çözülüp geri paketlenmiş hali. Çünkü docku çok hafif, içinde 4 ay önceki incelemelerde mevcut olan metal ağırlık yok. Zaten sorun oluşturan da bu metal ağırlıkmış, 2.4 GHz çekim kalitesini etkiliyormuş bu metal. Bunun haricinde gelen kutuda Almanca yazılar mevcuttu ve adres olarak tedarikçinin Düsseldorf'ta bir yerde olduğunu yazan sticker mevcut. Yüksek ihtimalle Avrupa piyasasındaki iadeler fabrikaya geri dönüp düzeltildi ve geri paketlendi:
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca kutusunun yanındaki bantlar iki kat vurulmuş gibiydi:
Alıntıyı görüntüle
Fakat ürünün tüm stickerları, ekran/skatez koruyucu jelatinleri mevcuttu. Yüksek ihtimalle ürünün bozuk olan repütasyonunu düzeltmek için sorunu çözüp indirim yaptılar. Biz de resmen bedava fiyatına kaliteli mouse aldık.
fortnite 1k destekliyor sanırım öyle okumuştum bendede aynı olay varFortinte da 200 fps falan alıyorum ama 8k HZ aldığım zaman oyun ciddili kasıyor. Pubg de o kadar fps almıyorum ama onda kasma olmuyor sebebi nedir acaba?
2K da bir sorun yaşamadım açıkçası ama 8k alınca direkt kasıyor.fortnite 1k destekliyor sanırım öyle okumuştum bendede aynı olay var
Her oyunun 8k desteği yok.Fortinte da 200 fps falan alıyorum ama 8k HZ aldığım zaman oyun ciddili kasıyor. Pubg de o kadar fps almıyorum ama onda kasma olmuyor sebebi nedir acaba?
bende direk 1k üstüne çıkınca sıkıntı çıkardı başka oyunda denemedim2K da bir sorun yaşamadım açıkçası ama 8k alınca direkt kasıyor.
Bana gelen ürün hiç kullanılmamıştı. Tüm stickerları, koruyucuları vardı. Yüksek ihtimalle fabrika hataları revize etti ve geri paketledi. Çünkü dümdüz iadeler gibi jelatinsiz falan değildi, fabrikadan çıkmış gibi. Çin'den gelmesine rağmen Almanca etiket ve AB tedarik etiketi vardı. Dock'unun içindeki metali çıkarmışlar sanırım ancak docku da sıfırdı. Belki dock'u yenileyip geri paketlemişler. Ama bu kadar uğraş sonucu kutuyu da yenilerlerdi bence. Belki de aynı ürünleri Çin'den Almanya'ya falan da gönderiyorlar bu yüzden üzerinde bu etiketler olmak zorunda.Yani daha önce açılmış, kullanılmış ürünler mi hocam ? Yoksa direkt eski üretimlerin içini açıp mı yenilemişler?
Bende bir tek bu uygulama doğru değer verdi. Web sitelerindeki testlerin hepsi yanlış verince cihazda sorun var zannettim, yokmuş meğerse.BEYLER HZ için test linki atar mısınız
Stok var hocam tr satış kapalı.11 kasım beklıyoruz belkı bıdaha stok gelır