Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
Batuhan Divrik
Fortinte da 200 fps falan alıyorum ama 8k HZ aldığım zaman oyun ciddili kasıyor. Pubg de o kadar fps almıyorum ama onda kasma olmuyor sebebi nedir acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Venom Snake
Bu mouse ile ilgili yeni bir şey fark ettim. Mouse yüksek ihtimalle 4 ay önceki iadelerin sorunu çözülüp geri paketlenmiş hali. Çünkü docku çok hafif, içinde 4 ay önceki incelemelerde mevcut olan metal ağırlık yok. Zaten sorun oluşturan da bu metal ağırlıkmış, 2.4 GHz çekim kalitesini etkiliyormuş bu metal. Bunun haricinde gelen kutuda Almanca yazılar mevcuttu ve adres olarak tedarikçinin Düsseldorf'ta bir yerde olduğunu yazan sticker mevcut. Yüksek ihtimalle Avrupa piyasasındaki iadeler fabrikaya geri dönüp düzeltildi ve geri paketlendi:
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca kutusunun yanındaki bantlar iki kat vurulmuş gibiydi:
Alıntıyı görüntüle
Fakat ürünün tüm stickerları, ekran/skatez koruyucu jelatinleri mevcuttu. Yüksek ihtimalle ürünün bozuk olan repütasyonunu düzeltmek için sorunu çözüp indirim yaptılar. Biz de resmen bedava fiyatına kaliteli mouse aldık.
Yani daha önce açılmış, kullanılmış ürünler mi hocam ? Yoksa direkt eski üretimlerin içini açıp mı yenilemişler?

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Bedirhan Şen
Fortinte da 200 fps falan alıyorum ama 8k HZ aldığım zaman oyun ciddili kasıyor. Pubg de o kadar fps almıyorum ama onda kasma olmuyor sebebi nedir acaba?
fortnite 1k destekliyor sanırım öyle okumuştum bendede aynı olay var

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,047
İsim
Batuhan Divrik

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,287
İsim
yusuf ecer
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yunus Kaş
Yani daha önce açılmış, kullanılmış ürünler mi hocam ? Yoksa direkt eski üretimlerin içini açıp mı yenilemişler?
Bana gelen ürün hiç kullanılmamıştı. Tüm stickerları, koruyucuları vardı. Yüksek ihtimalle fabrika hataları revize etti ve geri paketledi. Çünkü dümdüz iadeler gibi jelatinsiz falan değildi, fabrikadan çıkmış gibi. Çin'den gelmesine rağmen Almanca etiket ve AB tedarik etiketi vardı. Dock'unun içindeki metali çıkarmışlar sanırım ancak docku da sıfırdı. Belki dock'u yenileyip geri paketlemişler. Ama bu kadar uğraş sonucu kutuyu da yenilerlerdi bence. Belki de aynı ürünleri Çin'den Almanya'ya falan da gönderiyorlar bu yüzden üzerinde bu etiketler olmak zorunda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

BEYLER HZ için test linki atar mısınız
Bende bir tek bu uygulama doğru değer verdi. Web sitelerindeki testlerin hepsi yanlış verince cihazda sorun var zannettim, yokmuş meğerse.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,183
Üyeler
165,940
Son üye
ekarakoll
Top Bottom