Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

muhammet_ctnky

80+ Bronze
Fortinte da 200 fps falan alıyorum ama 8k HZ aldığım zaman oyun ciddili kasıyor. Pubg de o kadar fps almıyorum ama onda kasma olmuyor sebebi nedir acaba?
bunun sebebi fortnite 8khz desteklemediği için büyük ihtimal. işlemciniz ile alakalı değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu mouse ile ilgili yeni bir şey fark ettim. Mouse yüksek ihtimalle 4 ay önceki iadelerin sorunu çözülüp geri paketlenmiş hali. Çünkü docku çok hafif, içinde 4 ay önceki incelemelerde mevcut olan metal ağırlık yok. Zaten sorun oluşturan da bu metal ağırlıkmış, 2.4 GHz çekim kalitesini etkiliyormuş bu metal. Bunun haricinde gelen kutuda Almanca yazılar mevcuttu ve adres olarak tedarikçinin Düsseldorf'ta bir yerde olduğunu yazan sticker mevcut. Yüksek ihtimalle Avrupa piyasasındaki iadeler fabrikaya geri dönüp düzeltildi ve geri paketlendi:
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca kutusunun yanındaki bantlar iki kat vurulmuş gibiydi:
Alıntıyı görüntüle
Fakat ürünün tüm stickerları, ekran/skatez koruyucu jelatinleri mevcuttu. Yüksek ihtimalle ürünün bozuk olan repütasyonunu düzeltmek için sorunu çözüp indirim yaptılar. Biz de resmen bedava fiyatına kaliteli mouse aldık.
benimkide aynı bu şekilde geldi ancak bağlantı kopma problemi yapıyor

Thadox

80+ Bronze
Sipariş 6 gün oldu hala gümrükte bekliyor. Kıtaları dağları denizleri aşıp ülkeye gelmesi de yine 6 gün sürmüştü.
Kahvaltıcı Eşref Amca kadar bile hızlı değiller 😭

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal

aras114

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Aras Danyildiz
Allah Allah başka bir şey mi var acaba temuda tam bilgi vermiyor nereden öğrenebilirim acaba süreci
Ogrenemeyiz gibi gozukuyor 3 gundur musteri hizmetleriyle cebellesiyorum tek bildikleri benim zaten temuda gorebildigim seyleri soylemek

emrsty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Emre Gişi
Benimki de dağıtımda şu an mouse gelince kafanıza takılan sorular olursa yardımcı olabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,702
Üyeler
168,819
Son üye
Bora_16
Top Bottom