Shoto
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 498
Ne zaman gümrüğe teslim edildi senin ki?2 Kasımda sipariş ettim 3 Kasımda kargoya verildi. 11 Kasımda da dağıtıma çıktı. MNG kargo ile geliyor.
Ne zaman gümrüğe teslim edildi senin ki?2 Kasımda sipariş ettim 3 Kasımda kargoya verildi. 11 Kasımda da dağıtıma çıktı. MNG kargo ile geliyor.
Ne zaman gümrüğe teslim edildi senin ki?
evet maalesef ben de o magdurlardanimAlıntıyı görüntüle
Hala güncelleme yok. 3 4 kasımdaki siparişlerin hepsi böyle mi?
Benim de öyleydi müşteri hizmetlerinden talep açtırdım 1 gün sonra gümrükten geçti .evet maalesef ben de o magdurlardanim
Günlerdir talep açıyorlar bilgi yok deniyor sadece.Benim de öyleydi müşteri hizmetlerinden talep açtırdım 1 gün sonra gümrükten geçti .
Ben de de aynisi 3 gundur ugrasip duruyorumGünlerdir talep açıyorlar bilgi yok deniyor sadece.
Sanslisiniz hocam benim 1 kasim ve 30 ekimde verdigim siparisler daha gumruge girmedi2 Kasımda sipariş ettim 3 Kasımda kargoya verildi. 11 Kasımda da dağıtıma çıktı. MNG kargo ile geliyor.
Ben müşteri hizmetleriyle görüştüm. Hızlandırdık falan dediler ama bilmiyorum.Sanslisiniz hocam benim 1 kasim ve 30 ekimde verdigim siparisler daha gumruge girmedi
seninki yine iyiymiş benimki gümrüğe verilmediAlıntıyı görüntüle
Bir işim de doğru gitsin şu hayatta ya.
Razerın uygulaması varmış oradan yapılıyormuş uygulamayı tam olarak bilmiyorum.Agalar 8k yı test etmek için nereden yapıyorduk bu işi bilen var mı?