aras114
80+

- Reaksiyon skoru
 - 54

Şansıma 3 siparişim de aras kargo. Bunlar rastgele mi belirleniyorBence araskargo olanlar böyle bendede bu şekil bundan sonra verdiğim siparişler MNG ile geçen hafta geldi

Şansıma 3 siparişim de aras kargo. Bunlar rastgele mi belirleniyorBence araskargo olanlar böyle bendede bu şekil bundan sonra verdiğim siparişler MNG ile geçen hafta geldi
Benimkide 8 kasımdan belli havaliamanında uçmayı bekliyor az kaldı kafayı yicem.Siyah apexte durumlar suan böyle gümrükte cok kalmazsa bu hafta içinde ulaşır gibi
bunun sebebi fortnite 8khz desteklemediği için büyük ihtimal. işlemciniz ile alakalı değilFortinte da 200 fps falan alıyorum ama 8k HZ aldığım zaman oyun ciddili kasıyor. Pubg de o kadar fps almıyorum ama onda kasma olmuyor sebebi nedir acaba?
benimkide aynı bu şekilde geldi ancak bağlantı kopma problemi yapıyorBu mouse ile ilgili yeni bir şey fark ettim. Mouse yüksek ihtimalle 4 ay önceki iadelerin sorunu çözülüp geri paketlenmiş hali. Çünkü docku çok hafif, içinde 4 ay önceki incelemelerde mevcut olan metal ağırlık yok. Zaten sorun oluşturan da bu metal ağırlıkmış, 2.4 GHz çekim kalitesini etkiliyormuş bu metal. Bunun haricinde gelen kutuda Almanca yazılar mevcuttu ve adres olarak tedarikçinin Düsseldorf'ta bir yerde olduğunu yazan sticker mevcut. Yüksek ihtimalle Avrupa piyasasındaki iadeler fabrikaya geri dönüp düzeltildi ve geri paketlendi:
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca kutusunun yanındaki bantlar iki kat vurulmuş gibiydi:
Alıntıyı görüntüle
Fakat ürünün tüm stickerları, ekran/skatez koruyucu jelatinleri mevcuttu. Yüksek ihtimalle ürünün bozuk olan repütasyonunu düzeltmek için sorunu çözüp indirim yaptılar. Biz de resmen bedava fiyatına kaliteli mouse aldık.
Ben senden sonra aldim kral suan gümrügu geçtiArkadaş bundan sonra verdiğim siparişler mng-dhl ile elime ulaştı ama bunlarda 7 8 günden beri hareket yok sizce yoğunluktan dolayı böylemidir.Musterici temsilcisi ile görüştüm 15 gün güncellenmesi para iadesi diyor.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Aras mı mng miBen senden sonra aldim kral suan gümrügu geçti
ArasAras mı mng mi
Allah Allah başka bir şey mi var acaba temuda tam bilgi vermiyor nereden öğrenebilirim acaba süreciBen senden sonra aldim kral suan gümrügu geçti
Ogrenemeyiz gibi gozukuyor 3 gundur musteri hizmetleriyle cebellesiyorum tek bildikleri benim zaten temuda gorebildigim seyleri soylemekAllah Allah başka bir şey mi var acaba temuda tam bilgi vermiyor nereden öğrenebilirim acaba süreci
Hocam hangi kargo ve ne zaman siparis ettinBenimki de dağıtımda şu an mouse gelince kafanıza takılan sorular olursa yardımcı olabilirim.
2 Kasımda sipariş ettim 3 Kasımda kargoya verildi. 11 Kasımda da dağıtıma çıktı. MNG kargo ile geliyor.Hocam hangi kargo ve ne zaman siparis ettin