Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Bedi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Bedirhan Şen
Hocam bende yeni farkettim scroll u çok hızlı bir anda çevirince algılamıyor hepsini bi tık kaydırdı gibi giriyor

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Erdem çay
Beyler mavi, turuncu ve pembe olmak üzere fareleri açıp test ettim. Pembe temmuz üretim tarihli ve alt kısmında kapak girişi yok. Q-C daha iyiydi. Fare tekeri ise eski üretime göre bir tık daha sert dönüyor. Mavi ve turuncu olan haziran üretimi. Mavi olanda ise sağ clickde elim üstünde oynatırken hafif bir gıçırdama sesi var ama sorun değil. Turuncu olan ise pembe olan kadar kaliteli idi. Kısa sürelik test sırasında hiçbirinde takılma sorunu yaşanmadı. Pre ve post travel olarak gayet başarılı buldum 3 modelide. Kısaca bu fiyata çok iyi ürünler. Alırken pembe sitede gözükmediği için yeni üretim olacağını düşünmüştüm keşke q-c açısından hepsini pembe alsaydım dedim. Dock masada sırıtmasa farenin rengi tatlı aslında ayol

Ekleme: Dock ekranına gif atmayı düşünüyorsanız:
1. gif url kopyalayın
2. ezgif sitesinden url yapıştırın ve gif png ya da jpg karelere bölün.
3. Ajazz uygulamasından (burası biraz amelelik) tek tek bu yeni frame ekleyip böldüğün gif parçalarını ekleyeceksiniz. Ben big lebowski'den duder şaşkın bakışını attım 89 parça tuttu örneğin :D
4. olarak ezgif'ten bölerken gösterilen frame delayı girin ve animasyon olarak fareye yükleye tıklayın.
gifi pc ye kaydedip sürükle bırak ile yapın daha kolay

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,669
İsim
1
öyle böyle ses çıkarmıyor şuan sanki 50 yıllık kapı napcaz

quartle

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,669
İsim
1
Rival 3 mouselarda sağ tıkta oluyormuş sanırım kullandıkça geçmiş bazı kullanıcılarda umarım böyle bir sorundur.
valla ses arttı giderek gıcır gıcır gıcırdıyo şuan

karahan34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Murat Karahan
Yok arkadaş güncellemiyorlar. Yaklaşık 5 gündür gümrüğe hazırlanıyor ürün sanki savaşa hazırlanıyor. Aras kargoda sorguladığımda da yok ürün. Müşteri temsilcisi de benim zaten sayfada görebildiğim bilgileri söyleyip duruyor. Saldım valla göreceğiz artık
benimkide aynı kanka 6-7gün olucak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler mavi, turuncu ve pembe olmak üzere fareleri açıp test ettim. Pembe temmuz üretim tarihli ve alt kısmında kapak girişi yok. Q-C daha iyiydi. Fare tekeri ise eski üretime göre bir tık daha sert dönüyor. Mavi ve turuncu olan haziran üretimi. Mavi olanda ise sağ clickde elim üstünde oynatırken hafif bir gıçırdama sesi var ama sorun değil. Turuncu olan ise pembe olan kadar kaliteli idi. Kısa sürelik test sırasında hiçbirinde takılma sorunu yaşanmadı. Pre ve post travel olarak gayet başarılı buldum 3 modelide. Kısaca bu fiyata çok iyi ürünler. Alırken pembe sitede gözükmediği için yeni üretim olacağını düşünmüştüm keşke q-c açısından hepsini pembe alsaydım dedim. Dock masada sırıtmasa farenin rengi tatlı aslında ayol

Ekleme: Dock ekranına gif atmayı düşünüyorsanız:
1. gif url kopyalayın
2. ezgif sitesinden url yapıştırın ve gif png ya da jpg karelere bölün.
3. Ajazz uygulamasından (burası biraz amelelik) tek tek bu yeni frame ekleyip böldüğün gif parçalarını ekleyeceksiniz. Ben big lebowski'den duder şaşkın bakışını attım 89 parça tuttu örneğin :D
4. olarak ezgif'ten bölerken gösterilen frame delayı girin ve animasyon olarak fareye yükleye tıklayın.

Ekleme2: Direk olarak gif pc indirim yükleyebiliyorsunu programa. Bende ilk denediğimde bu yöntem çalışmamıştı. Program güncellemesi yaptıktan sonra başka bir gif ile denedim sorunsuz çalıştı. Yukarıdaki ameleliği yapmanıza gerek yok. Ya ilkinde ben gif uzantısına dikkat etmedim ya da program desteklemedi.
üretim tarihi bilgisine nerden ulaştınız hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,602
Üyeler
160,858
Son üye
Furkan.Bz
Top Bottom