ben 2 tanesi - ye girerek aldımaslinda param kalmadida borc harc alsam mi dayanamiyorum cunku
ben 2 tanesi - ye girerek aldımaslinda param kalmadida borc harc alsam mi dayanamiyorum cunku
Ortadakini tamamen sökmüş olabilirim. Anlayamadım ki .bende alt tarafı hiç sökülmemiş var onu atayım ordan konuşalım bir saniye
Mesaj otomatik birleştirildi:
şurdaki hafif girintilerden tırnağı en dibe kadar bastırınca skatez ile birlikte geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Normal bir şekilde remove jelatinini kaldırırsanız alt tarafı böyle gözükmeli.
Hocam dot skatezleri mevcut skatezini sökmeden direkt skatezin üstüne yapıştırabiliyor muyuz? Bir de dot ile normal (uyumlu) skatez farkı nedir?Hiç fark etmez ben tiger ice alıştığım için bunu kullanmaya devam ettim. İster wraithten obsidian dot alın ister aliden tiger ice dot. Obsidian kontrol skatezdir tiger ice ise adından da belli olduğu gibi hızlı. Ömür olarak sorarsan Tiger ice 1.5 sene oldu kayma performansı hala ilk günki gibi ömür de çok fark etmiyor.
aşırı büyük fark yaratmaz hocam ya. benim önerim direkt tüm stok skatezlerin sökülüp yerine adam akıllı skatez takılmasıdırOrtadakini tamamen sökmüş olabilirim. Anlayamadım ki .
çok yüksekte olur sensör okumaz. Bu mouse için özel kesim boyutlarda skatez olmadığı için evrensel boyutta kesilmiş skatez alıp çıkardığımız skatezler yerine takıyoruz.Hocam dot skatezleri mevcut skatezini sökmeden direkt skatezin üstüne yapıştırabiliyor muyuz? Bir de dot ile normal (uyumlu) skatez farkı nedir?
bende de böyle şu anAlıntıyı görüntüle
Benim apex su sekil kaldi
işlemcin ne8k hz ye alıyorum ama testte 1 civarı çıkıyor nasıl çözebilirim
i5 10400işlemcin ne
o işlemciyle bir zahmet 8k da kullanma hocami5 10400
Hocam desteğe hiç yazmadinizmi bende sizle aynı gün verdim dün geldibende de böyle şu an
Kral i5 14500hx var laptop ne kullaniyimo işlemciyle bir zahmet 8k da kullanma hocam
Oyunlarda daha yüksek işlemcilerde bile 8k da sorun olabiliyor , senin için ideal olan 2k , yerine göre 4k.