c2 kraldır yabende 10 yıldır eskidikçe hyperx c2 alıyorum artık kablosuz bir şeye geçme zamanı geldi![]()
c2 kraldır yabende 10 yıldır eskidikçe hyperx c2 alıyorum artık kablosuz bir şeye geçme zamanı geldi![]()
yok abartma sendeİngilizce mi yazayım?
yok turkceİngilizce mi yazayım?
valla hocam o kadar bilgim yok ama hayırlı olsun yakışır Bumblebee dayıAraca donusenlerinden yok galiba olanlarda one serisi güzel durmuyor bende aracıda var aslindaAlıntıyı görüntüle
Kupon yok dedi. Kredi için de aşagıdaki durumların hangisinde kredi alamadınız diyoryok turkce
Beyler elinde AJ159 apexin driver linki olan varmı
https://www.a-jazz.com/en/h-col-118.html r yazanı indir hocam.Beyler elinde AJ159 apexin driver linki olan varmı
sol evet. geçiyo bi süre sonra. bende öyle oldu.sol clıckte mı hocam benım sol clıckte dıpte bı ses gelıyor yay sesı gıbı tam tarıf edemıyorum ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
etkısı yoksa cok dert degıl zaten tıklama sesını duymuyorum oyun oynarken fakat dedıgım gıbı
Mesaj otomatik birleştirildi:
kac sn yaptınız hocam
50 tane de alırım parasını sen mi veriyon ahahah şuursuza bak yaKanka bahsettiğim şey para değil açgözlüsünüzİki üç tane neyse gelmiş 20 tane diyenler var.
kral kuponsuz ne kadar ödüyoruz vergi dahilÜstteki anket ikonuna basıp 1 yıldız verince bağlanıyor