Fantastiktürk
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
-
670TL min tutarı bypass etme geçerli hala değil mi?
670TL min tutarı bypass etme geçerli hala değil mi?
Kb çok sordum ama cok yeniyim anlamıyorum.Claim credit yazdın, siparişini verdin. Atıyorum 500tl kredi iadesi aldın 24saatte bir bir hafta içinde taksit taksit ödüyor sana. Krediyi alma sayfasına gelmek için claim credit yazıp gelirsin üst tarafta alın kısmınd bildirim oluyor saati gelmişse
Claim credit sayfasindan siparis vermen yeterli.Peki claimcredit nasıl yapiyoruz? Sipariş vericem simdi de. Yani sipariş verdikten sonra kredileri almak için ne yapmam lazim?
Bir de kredinin süresi var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sipariş vermeden önce bir şey yapmama gerek yok mu?
O sayfadaki ürünler ki o sayfada tüm ürünler var, ürün seçmiyor diğer kampanyalar gibi. Aşağılarda illa bulursun sepetine eklediğin ürünlerden. Ben tüm ürünleri buluyorum 5dk içinde hep. Ama sakın unutma o sayfada siparişi ödemen gerekiyor, kendi sepetinde değil.Kb çok sordum ama cok yeniyim anlamıyorum.
Bu tüm ürunlerde geçerli değil mi? Yoksa sadece o sayfaddaki urunler icin mi?
%20 kupon kullandırmıyor sanki o sayfadan verince dogru musurClaim credit sayfasindan siparis vermen yeterli.
Claim credit sayfasinda arama kismina yazip sepetine ekledigin tum urunler icin gecerliKb çok sordum ama cok yeniyim anlamıyorum.
Bu tüm ürunlerde geçerli değil mi? Yoksa sadece o sayfaddaki urunler icin mi?
ben banka kartı kullanmıyorum papara kullanıyorum kredi iadesini kullanabilirmiyimArama kısmına “bedava ödül” yaz.
Evet hocam dogru. Yalnizca onceden krediniz varsa onu kullanabilirsiniz%20 kupon kullandırmıyor sanki o sayfadan verince dogru musur
hocam valla halledicez rahatta kalın o kredi iadesini denedim eğer siparişiniz %90 kredi iadesi ile yapılmışsa sonradan sepettekileri iade edince yine %90 a endeskli bir şekilde kredi iadesi alıyorsunuz mesela 370 tl mi neydi ben bir ürün iade ettim toplam alacağım 355 TL'ye düştü. %60 a düşmüyor ama iade ettiğiniz ürünün fiyatı krediden düşülüyor.Her etikette stok mu geldi diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Parça parça vermesinin tek sebebi krediyi hemen alıp sipariş verip önceki siparişi iade etme çakallığını engellemek hepsini alıp tek siparişte kullanabiliyorsun.
Kredi iadesini temu hesabina veriyor banka hesabina geri gondermiyor. Kullanabilirsin yani.ben banka kartı kullanmıyorum papara kullanıyorum kredi iadesini kullanabilirmiyim
Bedava ödül dediğin claimcredit mi?Bu arada ilk önce arama kısmına “bedava ödül” yazip siparis verin %0.9 ihtimalle %100 kredi iadesi veriyor. Eger %30 veya %40 kredi iadesi verirse “bedava odul” kismina girip ilk kredi iadesini alip siparisi iptal edin. Hemen sonrasinda “claim credit” kismina girip ilk 1 saat icinde siparis vererek kesin olarak %50 kredi iadesini alabilirsiniz.
Yok dediğim mantık şöyle ; eğer krediyi taksit taksit vermek yerine ödeme tamamlanır tamamlanmaz veriyor diyelim ; o krediyle yeni sipariş oluşturup şak diye kredi alınan siparişi iptal edecek çok çakal var. Onun amacı bunu engellemek.hocam valla halledicez rahatta kalın o kredi iadesini denedim eğer siparişiniz %90 kredi iadesi ile yapılmışsa sonradan sepettekileri iade edince yine %90 a endeskli bir şekilde kredi iadesi alıyorsunuz mesela 370 tl mi neydi ben bir ürün iade ettim toplam alacağım 355 TL'ye düştü. %60 a düşmüyor ama iade ettiğiniz ürünün fiyatı krediden düşülüyor.