Hayir arama kismina “bedava ödül” yazBedava ödül dediğin claimcredit mi?
Hayir arama kismina “bedava ödül” yazBedava ödül dediğin claimcredit mi?
o sayfada üstte arama kısmı var aratabilirsiniz.Kb çok sordum ama cok yeniyim anlamıyorum.
Bu tüm ürunlerde geçerli değil mi? Yoksa sadece o sayfaddaki urunler icin mi?
evet hocam haklısınız çakallık amaçlı alınmış bir önlem ama yarı & çeyrek çakallık düşünen arkadaşlar için de dediğim gibi önlem almışlar toplam alacağınız kredi iadesinden düşüyor paraYok dediğim mantık şöyle ; eğer krediyi taksit taksit vermek yerine ödeme tamamlanır tamamlanmaz veriyor diyelim ; o krediyle yeni sipariş oluşturup şak diye kredi alınan siparişi iptal edecek çok çakal var. Onun amacı bunu engellemek.
şimdi kral arama kısmına Claim credit yazıyoruz değilmi sonra tepede bir qr kod vare okutup Claim credit sayfanına giriyorum sonra ne yapıcamClaim credit sayfasindan siparis vermen yeterli.
Buradan urunu aratiyorsunşimdi kral arama kısmına Claim credit yazıyoruz değilmi sonra tepede bir qr kod vare okutup Claim credit sayfanına giriyorum sonra ne yapıcam
buradan siparişi oluşturduktan sonra nasıl para geliyor peki anlıyamadım pekBuradan urunu aratiyorsun
Al yazan yere tiklayip aliyorsunburadan siparişi oluşturduktan sonra nasıl para geliyor peki anlıyamadım pek
Siparisi verdikten sonra her gun bir parcasini aliyorsunAl yazan yere tiklayip aliyorsun
bir şey yapmma lazımmı yoksa kendi kendimi geliyorAl yazan yere tiklayip aliyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Siparisi verdikten sonra her gun bir parcasini aliyorsun
Kendi 7 gun boyunca her gun bir parcasini veriyor sen bu sayfaya girip topluyorsunbir şey yapmma lazımmı yoksa kendi kendimi geliyor
Siparisten sonra toplamaktan baska bir sey yapman gerekmiyorKendi 7 gun boyunca her gun bir parcasini veriyor sen bu sayfaya girip topluyorsun
1) orada bir tarih goremedim kredilerin bir tarihi yok diye bir sey demislerdi(musteri hizmetleri)@ismailx16 Hocam son iki soru sipariş geçeceğim.
1) Kredinin süresi var mı istediğim zaman kullanabiliyor muyum? Apex stoğuna saklamak istiyorum da.
2) Bir de bütün siparişleri şu yöntemle 670TL altına alabilir miyiz?:
"bilgisayardan sepet yerine gelin hocam. Tam ödeme kısmındayken kart falan seçtiriyor ya orda diğer ürünleri çıkartın %20 kupon da uygulanmış oluyor böyle alabilirsiniz."
Kampanya mı? Bu sistemin bir açığı değil mi? 2. maddeden bahsediyorsunuz değil mi?Siparisten sonra toplamaktan baska bir sey yapman gerekmiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
1) orada bir tarih goremedim kredilerin bir tarihi yok diye bir sey demislerdi(musteri hizmetleri)
2) bu kampanyanin bir tarihi var sanirim hepsinde kullanabilirmisin bilmiyorum
Siz hangisinden bahsediyorsunuz hocam? Ben claim credit ve bedava ödül kampanyalarindan bahsediyorum.Kampanya mı? Bu sistemin bir açığı değil mi? 2. maddeden bahsediyorsunuz değil mi?
"bilgisayardan sepet yerine gelin hocam. Tam ödeme kısmındayken kart falan seçtiriyor ya orda diğer ürünleri çıkartın %20 kupon da uygulanmış oluyor böyle alabilirsiniz."Siz hangisinden bahsediyorsunuz hocam? Ben claim credit ve bedava ödül kampanyalarindan bahsediyorum.