Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
Kb çok sordum ama cok yeniyim anlamıyorum.

Bu tüm ürunlerde geçerli değil mi? Yoksa sadece o sayfaddaki urunler icin mi?
o sayfada üstte arama kısmı var aratabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yok dediğim mantık şöyle ; eğer krediyi taksit taksit vermek yerine ödeme tamamlanır tamamlanmaz veriyor diyelim ; o krediyle yeni sipariş oluşturup şak diye kredi alınan siparişi iptal edecek çok çakal var. Onun amacı bunu engellemek.
evet hocam haklısınız çakallık amaçlı alınmış bir önlem ama yarı & çeyrek çakallık düşünen arkadaşlar için de dediğim gibi önlem almışlar toplam alacağınız kredi iadesinden düşüyor para :D

ismailx16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
İsmail

Ekler

• IMG_7064.jpeg
    IMG_7064.jpeg
    354.4 KB · Hit: 52

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
@ismailx16 Hocam son iki soru sipariş geçeceğim.

1) Kredinin süresi var mı istediğim zaman kullanabiliyor muyum? Apex stoğuna saklamak istiyorum da.

2) Bir de bütün siparişleri şu yöntemle 670TL altına alabilir miyiz?:
"bilgisayardan sepet yerine gelin hocam. Tam ödeme kısmındayken kart falan seçtiriyor ya orda diğer ürünleri çıkartın %20 kupon da uygulanmış oluyor böyle alabilirsiniz."

ismailx16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
İsmail
Kendi 7 gun boyunca her gun bir parcasini veriyor sen bu sayfaya girip topluyorsun
Siparisten sonra toplamaktan baska bir sey yapman gerekmiyor

@ismailx16 Hocam son iki soru sipariş geçeceğim.

1) Kredinin süresi var mı istediğim zaman kullanabiliyor muyum? Apex stoğuna saklamak istiyorum da.

2) Bir de bütün siparişleri şu yöntemle 670TL altına alabilir miyiz?:
"bilgisayardan sepet yerine gelin hocam. Tam ödeme kısmındayken kart falan seçtiriyor ya orda diğer ürünleri çıkartın %20 kupon da uygulanmış oluyor böyle alabilirsiniz."
1) orada bir tarih goremedim kredilerin bir tarihi yok diye bir sey demislerdi(musteri hizmetleri)
2) bu kampanyanin bir tarihi var sanirim hepsinde kullanabilirmisin bilmiyorum

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Siparisten sonra toplamaktan baska bir sey yapman gerekmiyor

1) orada bir tarih goremedim kredilerin bir tarihi yok diye bir sey demislerdi(musteri hizmetleri)
2) bu kampanyanin bir tarihi var sanirim hepsinde kullanabilirmisin bilmiyorum
Kampanya mı? Bu sistemin bir açığı değil mi? 2. maddeden bahsediyorsunuz değil mi?

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Siz hangisinden bahsediyorsunuz hocam? Ben claim credit ve bedava ödül kampanyalarindan bahsediyorum.
Bunu claimcredit ile yapabilir miyiz diyorum. 670TL'ye tamamlayın diyor da.

Yapamıyorsak var mı 80TL ürün öneriniz?

Top Bottom