Fantastiktürk
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Bir de hocalarım ben niye 1080TL ödedim? Neden karttan 1120 çekti? Millet 950 diyordu hani?
Bazı bankalar komisyon alıyor.Bir de hocalarım ben niye 1080TL ödedim? Neden karttan 1120 çekti? Millet 950 diyordu hani?
Peki 670TL ürün eklememe rağmen neden 1080 oldu sepet? Arkadaşlar siyah versiyon için totalde 950 ödemişlerdi yanliş değilsem. Onlar kupon dahil mi o fiyata alıyor?Bazı bankalar komisyon alıyor.
Sağlık olsun , Belki yeniden stok gelebilir .Ben alamadim ya su yorumlari gordukce daha cok uzuluyorum :/
Hangi kampanyayla aldiniz hocamTam 670-680TL idi hocam.
Peki kredinin alt sınırı var mı? Örneğin fare 900TL tuttu diyelim vergi dahil. 570'e alabiliyor muyum? İnşallah tongaya gelmedim. Şu can cebimde 5 kuruş kalmadı.
Edit: Millete 20k-30k monitör aldırıyorum hergün birine aldırıyorum evet ama param olduğu anlamına gelmiyor xd
Claimcredit ile aldım.Hangi kampanyayla aldiniz hocam
haydaaaa ahahahaAlamayana 1600’e salarım
Ben beyazını denk getirebilirsem mavisini aldığım fiyattan vericemAlamayana 1600’e salarım
Alt sınırı yok hocam kredinin.Tam 670-680TL idi hocam.
Peki kredinin alt sınırı var mı? Örneğin fare 900TL tuttu diyelim vergi dahil. 570'e alabiliyor muyum? İnşallah tongaya gelmedim. Şu can cebimde 5 kuruş kalmadı.
Edit: Millete 20k-30k monitör aldırıyorum hergün birine aldırıyorum evet ama param olduğu anlamına gelmiyor xd
Onda vergisiz fiyatin %50’sini veriyorClaimcredit ile aldım.
Yanlislik yok yaniOnda vergisiz fiyatin %50’sini veriyor