❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

"bilgisayardan sepet yerine gelin hocam. Tam ödeme kısmındayken kart falan seçtiriyor ya orda diğer ürünleri çıkartın %20 kupon da uygulanmış oluyor böyle alabilirsiniz."
Bunu claimcredit ile yapabilir miyiz diyorum. 670TL'ye tamamlayın diyor da.

Yapamıyorsak var mı 80TL ürün öneriniz?
Claim credit kuponlarla çalışmıyor

"bilgisayardan sepet yerine gelin hocam. Tam ödeme kısmındayken kart falan seçtiriyor ya orda diğer ürünleri çıkartın %20 kupon da uygulanmış oluyor böyle alabilirsiniz."
Bunu claimcredit ile yapabilir miyiz diyorum. 670TL'ye tamamlayın diyor da.

Yapamıyorsak var mı 80TL ürün öneriniz?
dediginiz seyi hic denemedim hocam belki oluyordur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğru pardon.

80TL ürün bulmam lazım bir şey bulamadım xd 25dk kaldı.
Kendine taki alabilirsin(yuzuk, kolye, bileklik)

İncelemelerini filan izledim gerçekten bedava fiyata aldık Dock filan çok güzel duruyor.

@ismailx16 @freygasm Hocam 340TL kredi verdi. Az geldi sanki bana. Daha çok vermesi lazım değil miydi?

%50 veriyor, vergi dahil değil. Vergisiz fiyat 700tl falandır muhtemelen sepetin.
Tam 670-680TL idi hocam.

Peki kredinin alt sınırı var mı? Örneğin fare 900TL tuttu diyelim vergi dahil. 570'e alabiliyor muyum? İnşallah tongaya gelmedim. Şu can cebimde 5 kuruş kalmadı.
Edit: Millete 20k-30k monitör aldırıyorum hergün birine aldırıyorum evet ama param olduğu anlamına gelmiyor xd

Sence yaptığı ticaret çok mantıklı bir ticaret mi dostum :D sattığını aldığından 3 katı fiyatına satar, sattığınında vergisini vermez. Fırsatçılıktan çok çakallık.
Alırken vergisini veriyor zaten. Aynı ürüne 2 kere mi vergi versin satanlar? Ticaretin mantığı olmaz, alıcının mantığı olur. Kimsenin elinden parasını alıp zorla satanda yok zaten. Kısacası parayı onlardan önce yerde bulup aldığı için zırlamaktan başka bir şey değil bu.

Alırken vergisini veriyor zaten. Aynı ürüne 2 kere mi vergi versin satanlar? Ticaretin mantığı olmaz, alıcının mantığı olur. Kimsenin elinden parasını alıp zorla satanda yok zaten. Kısacası parayı onlardan önce yerde bulup aldığı için zırlamaktan başka bir şey değil bu.
laf anlatılamıyor işte kral ya anlamıyorlar ya da anlamak istemiyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,311
Üyeler
187,657
Son üye
bildirimalmaamaclih3sap
Geri