Bayağı güzel duruyormuş hocam teşekkür ederim beyaz olmadı diye üzülmüştüm de valla iyiymiş mavisiAlıntıyı görüntüle
rengi baya açık, ben de beyaz f75 aldım onunla gitsin diye mavi aldım
Bayağı güzel duruyormuş hocam teşekkür ederim beyaz olmadı diye üzülmüştüm de valla iyiymiş mavisiAlıntıyı görüntüle
rengi baya açık, ben de beyaz f75 aldım onunla gitsin diye mavi aldım
Arama kısmına “bedava ödül” yaz.şimdi sipariş verdim 200 lira kredi verdi fakat 1 hafta içinde hergün 1 parça alacaksın diyor. ilk günü aldım fakat o parçaları aldığım sayfayı tekrar bulamıyorum nereden yapabilirim.
Evet öyle.Genelde %50 kredi iadesi yapıyor fakat 7e bölüp her gün belirli kredi alıyorsun.Kaçan kredi için destek açıp geri alablrsn öyel bir şey yaşadım ve geri verdiler.Arkadaşlar kuponu aldım.
Claimcredit olayını açıklayabilir misiniz? Alışveriş yaptiktan sonra 500 kredi mi verecek? Bu krediyi tek seferde fare icin kullanabilecek miyim?
Apex stoğu gelirse bu sayfada gözükecek miArama kısmına “bedava ödül” yaz.
Yani parca parça alıyorum ama tek seferde kullanıyorum öyle mi?Evet öyle.Genelde %50 kredi iadesi yapıyor fakat 7e bölüp her gün belirli kredi alıyorsun.Kaçan kredi için destek açıp geri alablrsn öyel bir şey yaşadım ve geri verdiler.
Hocam o sayfada üst tarafta arama tuşu var ona basıp istediğin ürünü oraya yazıp alabilirsin.Apex stoğu gelirse bu sayfada gözükecek mi
Her etikette stok mu geldi diyorumyok diye biliyorum sadece sesi etkiler değil mi @freygasm ?
Yani parca parça alıyorum ama tek seferde kullanıyorum öyle mi?
Peki süresi var mı? Apexte kullanmak istiyorum ama ne zaman stok olue belli değil.
Bir de artık nolue söyleyin şu claimcrediti nasıl alıyoruz? Herkes konuşuyor kimse nasil alindiğini söylemiyor.
Arama kısmına “claim credit” yazarsan kazandığın krediyi o sayfadan alabilirsin.Yani parca parça alıyorum ama tek seferde kullanıyorum öyle mi?
Peki süresi var mı? Apexte kullanmak istiyorum ama ne zaman stok olue belli değil.
Bir de artık nolue söyleyin şu claimcrediti nasıl alıyoruz? Herkes konuşuyor kimse nasil alindiğini söylemiyor.
Peki claimcredit nasıl yapiyoruz? Sipariş vericem simdi de. Yani sipariş verdikten sonra kredileri almak için ne yapmam lazim?Her etikette stok mu geldi diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Parça parça vermesinin tek sebebi krediyi hemen alıp sipariş verip önceki siparişi iade etme çakallığını engellemek hepsini alıp tek siparişte kullanabiliyorsun.
Sipariş vermeden önce bir şey yapmama gerek yok mu?Arama kısmına “claim credit” yazarsan kazandığın krediyi o sayfadan alabilirsin.
Peki claimcredit nasıl yapiyoruz? Sipariş vericem simdi de. Yani sipariş verdikten sonra kredileri almak için ne yapmam lazim?
Bir de kredinin süresi var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sipariş vermeden önce bir şey yapmama gerek yok mu?