Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

n0rbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Bahadır
şimdi sipariş verdim 200 lira kredi verdi fakat 1 hafta içinde hergün 1 parça alacaksın diyor. ilk günü aldım fakat o parçaları aldığım sayfayı tekrar bulamıyorum nereden yapabilirim.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar kuponu aldım.

Claimcredit olayını açıklayabilir misiniz? Alışveriş yaptiktan sonra 500 kredi mi verecek? Bu krediyi tek seferde fare icin kullanabilecek miyim?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,759
İsim
Emir
Arkadaşlar kuponu aldım.

Claimcredit olayını açıklayabilir misiniz? Alışveriş yaptiktan sonra 500 kredi mi verecek? Bu krediyi tek seferde fare icin kullanabilecek miyim?
Evet öyle.Genelde %50 kredi iadesi yapıyor fakat 7e bölüp her gün belirli kredi alıyorsun.Kaçan kredi için destek açıp geri alablrsn öyel bir şey yaşadım ve geri verdiler.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,872
İsim
yusuf ecer

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Evet öyle.Genelde %50 kredi iadesi yapıyor fakat 7e bölüp her gün belirli kredi alıyorsun.Kaçan kredi için destek açıp geri alablrsn öyel bir şey yaşadım ve geri verdiler.
Yani parca parça alıyorum ama tek seferde kullanıyorum öyle mi?

Peki süresi var mı? Apexte kullanmak istiyorum ama ne zaman stok olue belli değil.

Bir de artık nolue söyleyin şu claimcrediti nasıl alıyoruz? Herkes konuşuyor kimse nasil alindiğini söylemiyor.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,872
İsim
yusuf ecer
yok diye biliyorum sadece sesi etkiler değil mi @freygasm ?
Her etikette stok mu geldi diyorum :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Parça parça vermesinin tek sebebi krediyi hemen alıp sipariş verip önceki siparişi iade etme çakallığını engellemek :D hepsini alıp tek siparişte kullanabiliyorsun.

Peki süresi var mı? Apexte kullanmak istiyorum ama ne zaman stok olue belli değil.

Bir de artık nolue söyleyin şu claimcrediti nasıl alıyoruz? Herkes konuşuyor kimse nasil alindiğini söylemiyor.

ismailx16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
İsmail

Arama kısmına “claim credit” yazarsan kazandığın krediyi o sayfadan alabilirsin.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Her etikette stok mu geldi diyorum :(

Parça parça vermesinin tek sebebi krediyi hemen alıp sipariş verip önceki siparişi iade etme çakallığını engellemek :D hepsini alıp tek siparişte kullanabiliyorsun.
Peki claimcredit nasıl yapiyoruz? Sipariş vericem simdi de. Yani sipariş verdikten sonra kredileri almak için ne yapmam lazim?

Bir de kredinin süresi var mı?

Arama kısmına “claim credit” yazarsan kazandığın krediyi o sayfadan alabilirsin.
Sipariş vermeden önce bir şey yapmama gerek yok mu?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,872
İsim
yusuf ecer
Claim credit yazdın, siparişini verdin. Atıyorum 500tl kredi iadesi aldın 24saatte bir bir hafta içinde taksit taksit ödüyor sana. Krediyi alma sayfasına gelmek için claim credit yazıp gelirsin üst tarafta alın kısmınd bildirim oluyor saati gelmişse
Peki claimcredit nasıl yapiyoruz? Sipariş vericem simdi de. Yani sipariş verdikten sonra kredileri almak için ne yapmam lazim?

Bir de kredinin süresi var mı?

Sipariş vermeden önce bir şey yapmama gerek yok mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,842
Üyeler
160,893
Son üye
murat demiröz
Top Bottom