Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Stoğa girerse bana da etiket atın pls!

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
valla değerleri bilmemde deathadder v2 mini den baya bir farkı olacağı kesin sens cluch benzeri ayarlar bunda da var mı ?
onlar ne oluyor bilmiyorum hocam ama da v2 miniden sonra çok fark yaratacağını düşünüyorum

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,124
İsim
Emre
onlar ne oluyor bilmiyorum hocam ama da v2 miniden sonra çok fark yaratacağını düşünüyorum
soldaki arka tuşa basılı tuttuğum zaman elimi çekene kadar dpi ı ayarladığım değerde tutuyor da fps oyunlarında kullanıyordum onu :D

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
soldaki arka tuşa basılı tuttuğum zaman elimi çekene kadar dpi ı ayarladığım değerde tutuyor da fps oyunlarında kullanıyordum onu :D
ne desem yalan olur ama galiba öyle bir ayar çekemiyoruz hocam razerda olan hypershift bunlarda yok galiba

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Eyüp Muhammet Ceylan
valla stok gelirse banada etiket atarsanız mükemmel olur mouse yok

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
umut
hypershifti kullanmıyorum hocam ztn en kötü alışana kadar biraz dönemeyiz bir şey olamz :D
hocam bence tek bir sens ile oynamaya alışmanız daha iyi olur hem fiziksel gecikme aşamasından hem de daha kusursuz flickler için vb daha iyi olur bence

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,124
İsim
Emre
hocam bence tek bir sens ile oynamaya alışmanız daha iyi olur hem fiziksel gecikme aşamasından hem de daha kusursuz flickler için vb daha iyi olur bence
Alışığım hocam herhangi bir fark olmuyor flicklerim de zaten onu ara ara dönmek için kullanıyorum hep değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,464
Üyeler
160,850
Son üye
cilgingitar
Top Bottom