Fantastiktürk
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Stoğa girerse bana da etiket atın pls!
en kötü 4000 hz kullanırsınız hocam onun gecikme değerleri de çok iyi bencebakalım hocam gelmezse de çok sorun değil işlemciden kaynaklı sıkıntı yaratır mı acaba r5 5500 var bende
öyle dedi çoğu kişi hocam ne bileyim :dhocam millet almasın diye söylüyorlardır inanmayın öyle şey mi olur
neyse siyah daha iyidir zaten boşverinöyle dedi çoğu kişi hocam ne bileyim :d
valla değerleri bilmemde deathadder v2 mini den baya bir farkı olacağı kesin sens cluch benzeri ayarlar bunda da var mı ?en kötü 4000 hz kullanırsınız hocam onun gecikme değerleri de çok iyi bence
onlar ne oluyor bilmiyorum hocam ama da v2 miniden sonra çok fark yaratacağını düşünüyorumvalla değerleri bilmemde deathadder v2 mini den baya bir farkı olacağı kesin sens cluch benzeri ayarlar bunda da var mı ?
soldaki arka tuşa basılı tuttuğum zaman elimi çekene kadar dpi ı ayarladığım değerde tutuyor da fps oyunlarında kullanıyordum onuonlar ne oluyor bilmiyorum hocam ama da v2 miniden sonra çok fark yaratacağını düşünüyorum
ne desem yalan olur ama galiba öyle bir ayar çekemiyoruz hocam razerda olan hypershift bunlarda yok galibasoldaki arka tuşa basılı tuttuğum zaman elimi çekene kadar dpi ı ayarladığım değerde tutuyor da fps oyunlarında kullanıyordum onu
hypershifti kullanmıyorum hocam ztn en kötü alışana kadar biraz dönemeyiz bir şey olamzne desem yalan olur ama galiba öyle bir ayar çekemiyoruz hocam razerda olan hypershift bunlarda yok galiba
hocam bence tek bir sens ile oynamaya alışmanız daha iyi olur hem fiziksel gecikme aşamasından hem de daha kusursuz flickler için vb daha iyi olur bencehypershifti kullanmıyorum hocam ztn en kötü alışana kadar biraz dönemeyiz bir şey olamz
Alışığım hocam herhangi bir fark olmuyor flicklerim de zaten onu ara ara dönmek için kullanıyorum hep değilhocam bence tek bir sens ile oynamaya alışmanız daha iyi olur hem fiziksel gecikme aşamasından hem de daha kusursuz flickler için vb daha iyi olur bence