Kapatıyorum kapattım
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,033
paranızı bitirmeyin ay sonu klavyeler satışa çıkıcak nerden biliyon diye sormayın 
arkadaslar sizi vazgectirip butun stoklari almaya calisiyor itibar etmeyiniz. B003Yani ben acikcasi turuncu mavi ya da pembe mouse kullanmam o kadar alakasiz ve kaliesiz durur ki masada kimse robot degil zaten 159 prodaki sensorle bunun sensoru arasindaki farki algilayamaz kimse, sanki herkes e sporcu arkadas. Benim dedigim gibi takintim var ondan dolayi alicam evde su an 5 tane klavye yatiyo sadece takintidan kaynakli aliyorum kullanmiyorum satmiyorum da.
kotu gelcegını sanmıyorumApex büyük ihtimal yarımıza sorunlu gelecek o yüzden stoklar hakkında endişelenmeye gerek yok.
+1
DKAKFKSKFKSKFKKSKSKSparanızı bitirmeyin ay sonu klavyeler satışa çıkıcak nerden biliyon diye sormayın![]()
Hocam 5 hesabı da farklı telefonlardan mı açtınız ?5 hesabım var 4ü sınır 670 birinde 410 neye göre oluyor bu?Tekrar stoğa gelirse az olandan alcam PEMBE mouse lazım
o pro da apex de degılapexte takılma sorunu oluyor diyebiliyorum. Şans işi de olabilir. Alanlara umarım hatasız gelir
Aynı cihazdanHocam 5 hesabı da farklı telefonlardan mı açtınız ?
O asıl Apex'de, pro'da bağlantı sorunu yaşayan neredeyse yok.o pro da apex de degıl
sıkıntısı nebende almıştım kronik sıkıntısı var iade ye yollicam bunu alabilirsem
Amazonda yorumlarına bakmıştım kendi 159P mi alırken. Apex in yorumlarında yazıyordu Pro ve p versiyonlarında kötü yorum yoktuo pro da apex de degıl
Ben fikrimi yazdim diye almayacak varsa almasin zatenarkadaslar sizi vazgectirip butun stoklari almaya calisiyor itibar etmeyiniz. B003