❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Az bekleyin 12:57'de tekrar stoğa girecek hissediyorum :D.

Ekler

• IMG_20241029_120222.jpg
    IMG_20241029_120222.jpg
    244.1 KB · Hit: 92
Yani ben acikcasi turuncu mavi ya da pembe mouse kullanmam o kadar alakasiz ve kaliesiz durur ki masada kimse robot degil zaten 159 prodaki sensorle bunun sensoru arasindaki farki algilayamaz kimse, sanki herkes e sporcu arkadas 😁. Benim dedigim gibi takintim var ondan dolayi alicam evde su an 5 tane klavye yatiyo sadece takintidan kaynakli aliyorum kullanmiyorum satmiyorum da.

Yani ben acikcasi turuncu mavi ya da pembe mouse kullanmam o kadar alakasiz ve kaliesiz durur ki masada kimse robot degil zaten 159 prodaki sensorle bunun sensoru arasindaki farki algilayamaz kimse, sanki herkes e sporcu arkadas 😁. Benim dedigim gibi takintim var ondan dolayi alicam evde su an 5 tane klavye yatiyo sadece takintidan kaynakli aliyorum kullanmiyorum satmiyorum da.
Mavi çok güzel bence.

kral satsana en kötü cebine para girer kötü mü olur yenisini alırsın

5 hesabım var 4ü sınır 670 birinde 410 neye göre oluyor bu?Tekrar stoğa gelirse az olandan alcam PEMBE mouse lazım

Geri