❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Az bekleyin 12:57'de tekrar stoğa girecek hissediyorum :D.

Ekler

• IMG_20241029_120222.jpg
    IMG_20241029_120222.jpg
    244.1 KB · Hit: 92
Yani ben acikcasi turuncu mavi ya da pembe mouse kullanmam o kadar alakasiz ve kaliesiz durur ki masada kimse robot degil zaten 159 prodaki sensorle bunun sensoru arasindaki farki algilayamaz kimse, sanki herkes e sporcu arkadas 😁. Benim dedigim gibi takintim var ondan dolayi alicam evde su an 5 tane klavye yatiyo sadece takintidan kaynakli aliyorum kullanmiyorum satmiyorum da.

Yani ben acikcasi turuncu mavi ya da pembe mouse kullanmam o kadar alakasiz ve kaliesiz durur ki masada kimse robot degil zaten 159 prodaki sensorle bunun sensoru arasindaki farki algilayamaz kimse, sanki herkes e sporcu arkadas 😁. Benim dedigim gibi takintim var ondan dolayi alicam evde su an 5 tane klavye yatiyo sadece takintidan kaynakli aliyorum kullanmiyorum satmiyorum da.
Mavi çok güzel bence.

kral satsana en kötü cebine para girer kötü mü olur yenisini alırsın

5 hesabım var 4ü sınır 670 birinde 410 neye göre oluyor bu?Tekrar stoğa gelirse az olandan alcam PEMBE mouse lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,647
Üyeler
184,957
Son üye
icardiosimhen
Geri