Bedi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 158
grip tape lerden diyomKral senin tape dedigin ne ben anlamadim tape bant demek
grip tape lerden diyomKral senin tape dedigin ne ben anlamadim tape bant demek
Sen onu çok sorguladığın için geç kaldı sorgulamasan erken gelcekti bu işler böyleAyın 14'ünde sipariş ettiğim ve bugün sabah 00:30'da gümrükten çıkan Ak820 Max ile bakıştık.
Hocam gümrükten geçer mi 4 saatte iptal etmeyecemde.Neden var alıyorum ben almasan başkası alcak![]()
Aj159 Pro'yu hiç sorgulamadım 6 gündür depoda bekliyor.Sen onu çok sorguladığın için geç kaldı sorgulamasan erken gelcekti bu işler böyle
Neden 12:57Az bekleyin 12:57'de tekrar stoğa girecek hissediyorum.
İçime doğdu.Neden 12:57?
gecerHocam gümrükten geçer mi 4 saatte iptal etmeyecemde.
Mavi çok güzel bence.Yani ben acikcasi turuncu mavi ya da pembe mouse kullanmam o kadar alakasiz ve kaliesiz durur ki masada kimse robot degil zaten 159 prodaki sensorle bunun sensoru arasindaki farki algilayamaz kimse, sanki herkes e sporcu arkadas. Benim dedigim gibi takintim var ondan dolayi alicam evde su an 5 tane klavye yatiyo sadece takintidan kaynakli aliyorum kullanmiyorum satmiyorum da.
+1Mavi çok güzel bence.
kral satsana en kötü cebine para girer kötü mü olur yenisini alırsınYani ben acikcasi turuncu mavi ya da pembe mouse kullanmam o kadar alakasiz ve kaliesiz durur ki masada kimse robot degil zaten 159 prodaki sensorle bunun sensoru arasindaki farki algilayamaz kimse, sanki herkes e sporcu arkadas. Benim dedigim gibi takintim var ondan dolayi alicam evde su an 5 tane klavye yatiyo sadece takintidan kaynakli aliyorum kullanmiyorum satmiyorum da.