Hayboylenickin
80+
- Reaksiyon skoru
- 176
Hâlâ havaalanı deposunda:Aha benim Aj159 Pro'yu sonunda uçağa vermişler sabah fena darladım bildiğin kırbaçladım.
Alıntıyı görüntüle
Hâlâ havaalanı deposunda:Aha benim Aj159 Pro'yu sonunda uçağa vermişler sabah fena darladım bildiğin kırbaçladım.
Alıntıyı görüntüle
insanlar namussuzluğa çingeneliğe taktik diyor gülücük atıyor gerçekten yazıkMouse için bi taktik umarım gerçekleşirnasıl diye sormayın gerçekleşirse cevaplıyacağım
23'ünde verdim siparişi 6 gündür depoda bekliyordu bunların kargo sisteminin içine edeyim.ne zaman oluşturmuştun siparişi kral
sepet indirimi oluyormuş biz alamadık bari siz alın onu ve %20 yi almadan bence alma başarılarben apex salıp pro almaya karar verdim sabahtan beri pc başında belim ağrıdı kalan arkadaşlara başarılar
Hocam kampanyanın adı ne ?700 e almış oldum vergiyle kupon bekleyin temuya gir çık yapın 1 2 güne gelir
kampanyalar kısmını kontrol edin
Genel olarak bu kadar ucuza onlara iade gelmiş veya ellerinde kalan stokları veriyorlar. Geldiğinde kutularınız muhtemelen ezik veya paramparça olmuş olabilir hiçbir kargolama güvenliği vs yok. İyice kontrol edin ürün gelince üründe sorun var mı diye. Normalde 70 dolar çünkü ürün sitelerinde. Sorunlu ürün satma ihtimalleri yüksek elden çıkarmak için.şöyle 500 tane apex ekleseler ya alan alsın satan satsın şu konu da daha uzamasın milleti mum ettiler burada
bugun verdiler bende stress girdim kaç gündürAha benim Aj159 Pro'yu sonunda uçağa vermişler sabah fena darladım bildiğin kırbaçladım.
Alıntıyı görüntüle
Namussuzluk?insanlar namussuzluğa çingeneliğe taktik diyor gülücük atıyor gerçekten yazık
ben dedim başta bu kadar indirim körüklemek etik değil diye, 200 300 tl ucuza almak varken biz niye tam fiyata alıyomuşuz savunmaları böyleydiinsanlar namussuzluğa çingeneliğe taktik diyor gülücük atıyor gerçekten yazık
Vergiyle kaç tl oluyor bu mouse
O dediğimiz pro içindi Apex'i daha ucuza almak etik değil asıl fiyatı zaten 68 dolar falan.ben dedim başta bu kadar indirim körüklemek etik değil diye, 200 300 tl ucuza almak varken biz niye tam fiyata alıyomuşuz savunmaları böyleydi
hesaba %20 indirim nasıl tanımlattınDostlar aj159 pro yu en ucuza nasıl alabilirim? hesabımda yüzde 20 indirim var.