- Reaksiyon skoru
- 924
Kapanmasına az kaldı kapansın bence bi giriyorum alamayıp millete laf atanlarla dolu arkadaşNe mousemus arkadaş 100 sayfa ayni seyler konuşuluyor gecenki konudada aynıydı![]()
Kapanmasına az kaldı kapansın bence bi giriyorum alamayıp millete laf atanlarla dolu arkadaşNe mousemus arkadaş 100 sayfa ayni seyler konuşuluyor gecenki konudada aynıydı![]()
hocam 90 sayfada kafam karıstı pmi pro mu apexmiBeyler bende bakiye iadesi istedim. Sonuç belli olur. Banka dekontu atmadığı sürece inanmam.
kafası calısan bir şey almadan önce araştıracağı için o fiyata almaz tabii ki bu iyi ihtimal ve sorun yine alanların sorunu olur1-2 hafta sonra Sahibinden 300-400-800 TL'ye Aj159 MC ve Aj099 dolacak.
Valla benim beynim yandı ben gidiyorum bıraktım bu işleri iyi günler.ürünü hangi linkten takip ediyorsunuz ve hangisi daha iyi dir
159mcc 800'den 099 650'den koycam1-2 hafta sonra Sahibinden 300-400-800 TL'ye Aj159 MC ve Aj099 dolacak.
Sanırım forumda bir ben almadım. Klavye bakıp geçiyorumNe mousemus arkadaş 100 sayfa ayni seyler konuşuluyor gecenki konudada aynıydı![]()
Apex daha iyi ama sorun çıkarma olasılığı daha fazla.hocam 90 sayfada kafam karıstı pmi pro mu apexmi
çok önemli değil. ürün gelmese de olur. forumun gazıyla alınmış bir şey. satıcı da değilim. gelirse kullanırım, gelmezse sağlık olsun.taktik falan değil ki bu tam tersine adamlar fark ederse parayi iade eder ürünü yollamaz indirim yanar kısaca
Hocam Ankara'daysanız gelip alırım şakasız. Şu Apex ciddi anlamda canımı sıkmaya başladı.beyler beyaz ya da mavi girerse stoğa alırım
turuncuyu aldığım fiyattan veririm diyim de
hımmm anladım galıba pro alcam bozulan bırısı olursada duck alırım ondandaApex daha iyi ama sorun çıkarma olasılığı daha fazla.
Ben de alırımHocam Ankara'daysanız gelip alırım şakasız.