Spectre_zz
80+ Bronze
ya kardesim sakin olsana sen alıcısı var onunHocam Ankara'daysanız gelip alırım şakasız.
ya kardesim sakin olsana sen alıcısı var onunHocam Ankara'daysanız gelip alırım şakasız.
LAN OKUMADINIZ MI DEDİM Kİ MAVİ VE BEYAZ GELİRSE DENK ALIRSAMHocam Ankara'daysanız gelip alırım şakasız.
Turuncuyu 5-10 tane alsana hocam hepimiz alalım senden.LAN OKUMADINIZ MI DEDİM Kİ MAVİ VE BEYAZ GELİRSE DENK ALIRSAM
TURUNCUYU VERİRİM
.ürünü hangi linkten takip ediyorsunuz ve hangisi daha iyi dir
benim amacım çakallık değildi arkadaşlar. kendileri bir hata yaptı. ben hata yapsınlar diye kovalamadım yani..Adam aldığı ürünlerden sadece mouse u bırakıp diğerlerini temu bakiyesine iade almış sonra karta yapmasını istemiş temsilciye adamın bütün sipariş parasını iade yapıp üstüne mouse da gönnderim aşamasında yani mouse bedavaya gelmiş çakallıklara bakar mısın bokunu çıkartıyoruz :d
Senin bunu anlatman hata çakallar deneyecek.benim amacım çakallık değildi arkadaşlar. kendileri bir hata yaptı. ben hata yapsınlar diye kovalamadım yani..
Abartmaya lüzum yok hocam almışsınız kaç tane zatenBen de alırım .
Hocam konu dışı sadece kasa kaça maal olduçok önemli değil. ürün gelmese de olur. forumun gazıyla alınmış bir şey. satıcı da değilim. gelirse kullanırım, gelmezse sağlık olsun.
1 tane aldım sadece turuncu renk istiyorum alabilirsem.Abartmaya lüzum yok hocam almışsınız kaç tane zaten
ben dedim onaSenin bunu anlatman hata çakallar deneyecek.