FR13NDSLX
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 11,404
Dekontu gösterir misin?benim amacım çakallık değildi arkadaşlar. kendileri bir hata yaptı. ben hata yapsınlar diye kovalamadım yani..
Dekontu gösterir misin?benim amacım çakallık değildi arkadaşlar. kendileri bir hata yaptı. ben hata yapsınlar diye kovalamadım yani..
Hocam hangi linkten aldın1 tane aldım sadece turuncu renk istiyorum alabilirsem.
Başlıktaki linkten?Hocam hangi linkten aldın
knk ne taktınız kapatsınlar artık diye gene stoğa girince gene açılacak bakmayın konuya yeterburda sistem nasıl işliyor mod mu etiketliyosunuz soyleyin de kapasınlar burayı artık
Çin 5 saat ilerde normaladam sabah 5 te konu açmış çıldırıyorum ya
stoga girecegini kim soyledi kralknk ne taktınız kapatsınlar artık diye gene stoğa girince gene açılacak bakmayın konuya yeter
4 saatÇin 5 saat ilerde normal
Aldığınız fiyattan veya 50 tl üstüne verecekseniz neden olmasın.Ankarada olanlara aj099 veya pro satabilirim
ilk indirimdede stoğa daha girmez diye herkes pro aldı gece 5 de stok yenilediler arada birde stok düşüyorstoga girecegini kim soyledi kral
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4 saat
önceki ürünlerin ortalamsı bu hocam bu ürünle alakası yok sadece olasılık bunlarilk indirimdede stoğa daha girmez diye herkes pro aldı gece 5 de stok yenilediler arada birde stok düşüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle