Bedi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 158
bende 20 aldım ama sepete atıp beklicem daha ucuza gelir kupon ileBeyler yüzde 20 kupon kapabildim. Aj159pro 650tl düştü vergiyle 1150 TL oluyor alayım mı daha düşer mi
bende 20 aldım ama sepete atıp beklicem daha ucuza gelir kupon ileBeyler yüzde 20 kupon kapabildim. Aj159pro 650tl düştü vergiyle 1150 TL oluyor alayım mı daha düşer mi
Alamadıysan ağlamanın luzümü yok stoğa girsin tekrar alıcam sen alamazın inş
Hediye ederseniz ben onu yurt kullanmanın yolunu bir şekilde bulurumHarçlık?? Knk senin yaş yetiyormukihayır alsan bile kendi evin yoksa Nasıl kullanıcan? Varsayalım sana aldım hediye ettim Ev ahalisine nasıl anlatmayı planlıyorsun
![]()
Muhatap olucak adam değilsin. Engeli bas insanların harçlığından ayırdığı parayı sana göre mi harcayacak indirim için bekleyecekler. Sen tabi F5 leyip aldın kenara çekildin.Halüsinasyon görüyorsun, ergenler mouse almaya geliyor gibi bir cümle kurmadım. Burada al-sat için 3-5 tane mouse kovalayıp saatlerdir F5 atanlara da salatalık diyorum sen de onlardansan sana da diyorum lafımın arkasındayım, çakallığa gerek yok.
Sende ne kadar ürün şuan 650 TL mibende 20 aldım ama sepete atıp beklicem daha ucuza gelir kupon ile
nasıl alıyonuzŞöyle bir şey denedik bakalım nolacak
Hocam benimkini kabul etmezler yüksek ihtimal öylesine yaptım düşük fiyat eşleştirmesi diye bir yerden yapılıyor destekten.nasıl alıyonuz
anladım 800 e felan gelıyorsa alcam bi taneHocam benimkini kabul etmezler yüksek ihtimal öylesine yaptım düşük fiyat eşleştirmesi diye bir yerden yapılıyor destekten.
avrupa yada amerikadan alındığını düşünmüyorum fare fiyatları buralarda çok pahalı değil logitech felan alırlar. Ama bizim gibi 3. dünya ülkeleri talep eder.60-45Dolarlık ürünleri 20 dolara alıyoruz dimi. Bence de mağazayı kapatmazlar
Var ama iyi kaliteli arıyorsan 400TL'den başlar onun dışında bana 1-2 ay yetsin ucuz olsun diyorsanBu anime kızının ucuzu var mı temuda
24 ünde apex i ilk alanlardan biriyim abicim, ayrıca amazondan m800 pro da aldım ikisi de yolda, burada stok vs. kovalamıyorum sakin ol. Herkesi kendiniz gibi 5 saat f5 atıp al-sat için mouse kovalayan biri sanıyorsunuz herhalde.Alamadıysan ağlamanın luzümü yok stoğa girsin tekrar alıcam sen alamazın inş
1197ye geldi benimki ya 800 vergisizanladım 800 e felan gelıyorsa alcam bi tane
Ben Halüsinasyon görmemişim de sende ufaktan alzheimer varmış.Halüsinasyon görüyorsun, ergenler mouse almaya geliyor gibi bir cümle kurmadım. Burada al-sat için 3-5 tane mouse kovalayıp saatlerdir F5 atanlara da salatalık diyorum sen de onlardansan sana da diyorum lafımın arkasındayım, çakallığa gerek yok.