Viru5
80+
- Reaksiyon skoru
- 138
200 sayfa bunun hakkında konuşuldu şansa bıraktıkBu mouse ile redditte ve youtube da inanılmaz bir takılma kasma sorunu olduğu söyleniyor. Alanlar araştırdı mı ?
200 sayfa bunun hakkında konuşuldu şansa bıraktıkBu mouse ile redditte ve youtube da inanılmaz bir takılma kasma sorunu olduğu söyleniyor. Alanlar araştırdı mı ?
mantıklı bende AJ159MC satın aldım onda böyle sorunlar var mı acaba ?200 sayfa bunun hakkında konuşuldu şansa bıraktık
E yuh sana bari sansürlebeyler 159 proyu 1300 e aldim gotten yedimmi yoksa oyna devam mi
sorun olayı yok gibi şuanlık alanlardan bazıları güncelleme ile geçti diyor ajazz da instadan mı ne geçti diye yazmıştımantıklı bende AJ159MC satın aldım onda böyle sorunlar var mı acaba ?
proda ne patlama olayı oldu?Geç dahil oldum ne sipariş verdiniz pro daki gibi yine patlama söz konusumu yoksa almamiz mi lazm stok var mı
proda ne patlama olayı oldu?
valla sanmam öyle bir problem yaratacağını apex i mcu sensör ü kaldırmıyor diye eleştirdilermantıklı bende AJ159MC satın aldım onda böyle sorunlar var mı acaba ?
anlamadım hocam bir şey mouse sorunlu mu yaniproda ucuz alma olayı var
pro ucuz diye kapış kapış gidiyorda aynı olay burda var mı diye soruyor. Evet var ama stok yakalarsanproda ne patlama olayı oldu?
hee tamamdır pro modeli sorunlu sandım, bende ucuza aldım 600e geldi komple rahatkepro ucuz diye kapış kapış gidiyorda aynı olay burda var mı diye soruyor. Evet var ama stok yakalarsan![]()